Nieuws

Vomar Voordeelmarkt schenkt ruim 1300 euro aan de Noordwijkerhoutse Runners

Vomar Voordeelmarkt heeft op vrijdag 14 juni een waardecheque ter waarde van €1.384,80 uitgereikt aan de Noordwijkerhoutse Runners. Zij hebben deelgenomen aan de Roparun 2013 met een team hardlopers en zijn van Parijs naar Rotterdam gelopen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Het bedrag is opgehaald met een inzamelactie in de winkels van Vomar Voordeelmarkt. Klanten konden hun legeflessenbon van 22 april t/m 19 mei 2013 doneren in de daarvoor bestemde inzamelbussen.

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Noordwijkerhoutse Runners lopen al een aantal jaren mee in de Roparun. Het opgehaalde geld wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een Hospice in Sassenheim of voor pruikjes voor kinderen met kanker.

Legeflessenbon actie

Klanten konden dit project dus steunen door hun legeflessenbon te doneren. Elke vier weken steunen we nieuwe goede doelen met deze actie. Cees van der Valk van de Noordwijkerhoutse Runners heeft de cheque in ontvangst genomen.


Vomar Voordeelmarkt opent 59ste winkel in Volendam
Vomar Voordeelmarkt heeft op dinsdag 4 juni haar 59ste winkel geopend in nieuwbouwwijk De Broeckgouw in Volendam. Met deze winkel van 2200 m2 vestigt de supermarktorganisatie zich als nieuwkomer in de gemeente.