Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

50 jaar Vomar Voordeelmarkt

Vomar, 50 jaar voordeel!Vomar bestaat 50 jaar en dat vieren het hele jaar SPECTACULAIR! Het wordt een jaar vol jubileumstunts en leuke acties. Houd onze folders en website goed in de gaten en vier ons jubileum heel 2018 met ons mee! Speciaal voor ons jubileum hebben we een aantal feestelijke recepten uitgebracht met producten waar we trots op zijn. Je vindt ze in onze winkels in het receptenmeubel of onderaan deze pagina.


Vomar Voordeelmarkt, 50 jaar voordeel!

In 1968 openden Dhr. C.A. Zwanenburg en zijn zoon de eerste Vomar aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. 50 jaar later zijn er in totaal 64 winkels verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland waar meer dan 6.000 medewerkers zich dagelijks inzetten om jou de beste kwalileit voor de laagste prijs te bieden. Kortom, Vomar Voordeelmarkt, 50 jaar voordeel!Jubileumrecepten

Omdat we ons 50-jarig jubileum vieren, hebben we twaalf jubileumrecepten uitgebracht. Feestelijke recepten met producten waar we trots op zijn! De recepten kun je handig in onze winkels meenemen. Ze zijn te vinden in het receptenmeubel bij de winkelentree. Natuurlijk kun je ook hieronder op de recepten klikken om ze te openen.