Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Opening 70ste Vomar Voordeelmarkt

IJmuiden, 1 juli 2020

Vomar opent 70ste winkel en trakteert

Vomar Voordeelmarkt heeft op 1 juli een nieuwe mijlpaal bereikt door haar 70ste winkel te openen aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. Aan deze straat opende de familie Zwanenburg 52 jaar geleden ook de eerste Vomar Voordeelmarkt. Vomar laat dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij gaan en viert dit samen met haar klanten in alle winkels de hele zomer met spectaculaire stunts en winacties.

Lange Nieuwstraat
De splinternieuwe Vomar Voordeelmarkt aan de Lange Nieuwstraat werd woensdagochtend 1 juli feestelijk geopend door oprichter Cees Zwanenburg en zijn kleinzoon. Onder toeziend oog van genodigden en enthousiaste klanten knipten zij het symbolische lint door en konden de klanten de 70ste Vomar betreden. Uiteraard werden bij de activiteiten de voorschriften in acht genomen zodat iedereen veilig op afstand aanwezig kon zijn.

Vomar trakteert
Het supermarktbedrijf pakt de opening van de 70ste winkel aan om al haar klanten in alle winkels te trakteren op acties met feestprijzen en leuke winacties. De hele zomer lang zal de aanbiedingsfolder van Vomar vol staan met deze acties. Daarnaast kunnen klanten 5 weken lang profiteren van extra kortingen met de waardebonnen die Vomar huis aan huis verspreidt.


Snelst groeiende supermarkt
Het gaat goed met Vomar. Het familiebedrijf is kerngezond, biedt aan 7.209 medewerkers een baan en groeit de afgelopen drie jaar, autonoom in hoog tempo als snelste in de markt.
Vomar heeft daarnaast ook groei-ambitie in het aantal winkellocaties binnen het huidige marktgebied (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht). De 70ste winkel in IJmuiden past daar goed in en het supermarktbedrijf is ook continu op zoek naar nieuwe vestigingsplaatsen.


Oprichter Cees Zwanenburg en zijn kleinzoon openen de 70ste Vomar Voordeelmarkt