Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Ambi Pur Ochtend Dauw Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20 ml

4 . 49
Stuk 20.0 ml

Productinformatie

Beschrijving

Parfum-navulling voor regelbare geurverspreider.

De Ambi Pur Elektrische Luchtverfrisser navulling met Odourclear-technologie zuivert de lucht voortdurend van hardnekkige geuren en laat tot 80 dagen een lichte, frisse geur achter (bij gebruik van 12 uur per dag op stand 2). De geur Ochtend Dauw is geïnspireerd op de frisheid van een vroege ochtendwandeling. Revitaliseer je zintuigen met deze frisse, natuurlijke geurervaring. Een bron van vernieuwing en veerkracht. Creëer de sfeer die je wil met de Ambi Pur Luchtverfrisser en zijn uitgebreide assortiment kwaliteitsvolle geuren die de lucht echt van geuren zuivert zodat jij en je gasten van een authentieke geur en een frisse ervaring kunnen genieten. Gebruik de Ambi Pur Elektrische Luchtverfrisseer navullingen enkel met de Ambi Pur geurverspreiders, apart verkocht, om je huis te vullen met een frisheid en geur die je dag na dag, week na week blijft ruiken.

En voor onmiddellijke frisheid, probeer het volledige assortiment nieuwe Ambi Pur producten met de unieke Odourclear-technologie waaronder de Ambi Pur textiel-, lucht- en autoverfrisser.

Inhoud en gewicht

20.0 Milliliter

Bereiden en gebruik

Gaat tot 80 dagen mee als deze 12 uur per dag stand 2 gebruikt wordt.

Land van herkomst

Duitsland

Fabrikant

P&G DCE bvba Belgium Distr. Div.
Temselaan 100
B-1853 Strombeek-Bever
Belgium

Ingrediënten

2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Amyl Cinnamal, Citral, Cyclamen Aldehyde, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Eucalyptol, Delta-Damascone, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, 2-Methylundecanal