Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Ambi Pur Ochtend Dauw Elektrische Luchtverfrisser Startset 20 ml

4 . 59
Stuk 20.0 ml

Productinformatie

Beschrijving

Regelbare geurverspreider + parfum-navulling

De Ambi Pur Elektrische Luchtverfrisser starterskit met Odourclear-technologie zuivert de lucht voortdurend van hardnekkige geuren en laat tot 80 dagen een lichte, frisse geur achter (bij gebruik van 12 uur per dag op stand 2). De geur Ochtend Dauw is geïnspireerd op de frisheid van een vroege ochtendwandeling. Een verfrissend gevoel van vreugde en geluk, alsof je tussen de palmbomen onder een tropische zon rijdt. Creëer de sfeer die je wil met de Ambi Pur Luchtverfrisser en zijn uitgebreide assortiment kwaliteitsvolle geuren die de lucht echt van geuren zuivert zodat jij en je gasten van een authentieke geur en een frisse ervaring kunnen genieten. Gebruik de Ambi Pur Geurverspreider enkel met de Ambi Pur navullingen, apart verkocht, om je huis te vullen met een frisheid en geur die je dag na dag, week na week blijft ruiken. Bovendien kan je met de geurverspreider ook de geursterkte aanpassen en zo de sfeer creëren die jij maar wilt, tot 80 dagen lang.

En voor onmiddellijke frisheid, probeer het volledige assortiment nieuwe Ambi Pur producten met de unieke Odourclear-technologie waaronder de Ambi Pur textiel-, lucht- en autoverfrisser.

Inhoud en gewicht

20.0 Milliliter

Bereiden en gebruik

De navulling altijd rechtop houden. Enkel gebruiken zoals aangegeven.
1: Verwijder de dop van de navulling. Verwijder de geurverspreider uit het stopcontact voor de navulling te plaatsen. Plaats navulling in de geurverspreider, met het logo aan de voorzijde, totdat het vastklikt.
2: Plaats de verspreider in het stopcontact met de fles aan de onderkant. Laat bovenaan 50cm vrije ruimte.
3: Pas geurintensiteit aan, indien nodig.

Gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking.

Land van herkomst

Spanje

Fabrikant

Procter and Gamble Mataró S.L.
Avendia Bruselas, 24
28108 Alcobendas (Madrid)
Spain

www.ambipur.nl

Ingrediënten

Amyl Cinnamal, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citral, Linalool, 2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Methylundecanal, Cis-Hex-3-En-1-Yl Methyl Carbonate, Eucalyptol, Dimethyl Heptenal, Limonene, Cyclamen Aldehyde, Delta-Damascone