Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Ariel Original Vloeibaar Wasmiddel 990 ML 18 Wasbeurten

6 . 65
Stuk 0.99 Liter

Productinformatie

Beschrijving

Original vloeibaar wasmiddel

Ariel Original vloeibaar wasmiddel geeft een buitengewone vlekverwijdering al bij de eerste was. Hoewel Ariel hard is voor vlekken, is het erg zacht voor kleding. In tegenstelling tot waspoeder werkt Ariel vloeibaar wasmiddel direct in het hart van de was. Het verwijdert vlekken die nare geurtjes veroorzaken, zoals zweet en lichaamsgeuren, en zorgt dat je kleren heerlijk schoon ruiken en er zo uitzien. Voor het beste resultaat leg je de met wasmiddel gevulde dop in de trommel van je wasmachine. Gebruik samen met Lenor wasverzachters en Unstoppables voor extra zachtheid en frisheid. Ariel Original is ook beschikbaar als waspoeder en in pods.

Inhoud en gewicht

0.99 Liter

Bereiden en gebruik

Gebruik in combinatie met Lenor wasverzachter en Ariel vlekverwijderaar voor een smetteloos schoon en onweerstaanbaar fris wasresultaat
1. Voorbehandelen: De beste manier om een vlek aan te pakken is om het zo snel mogelijk te doen. Als u hebt geknoeid of een vlek ziet, week het kledingstuk dan in koud water. Als het een hardnekkige vlek is, kunt u voor het wassen Ariel Vlekverwijderaar of de schrobdop van Ariel Vloeibaar gebruiken.
2. Wassen: De eerste gouden regel is: was gelijke kleuren samen (witte was bij witte was en bont bij bont). Doe voor het beste resultaat niet te veel was in uw machine en volg de doseeraanwijzingen. Kies ten slotte het juiste wasmiddel.

3. Verzachten: gebruik een wasverzachter zoals Lenor in combinatie met uw wasmiddel. Het beschermt je kleding niet alleen, maar maakt haar ook zacht en laat haar lekker ruiken en zorgt dat je kleding er langer als nieuw uitziet. Gebruik alleen de voorgeschreven hoeveelheid en doe het altijd in het speciale bakje voor wasverzachter in uw wasmachine.

Land van herkomst

Frankrijk

Fabrikant

PROCTER & GAMBLE AMIENS SAS
Zone Industrielle Nord
Rue André DUROUCHEZ
80 082 AMIENS
France

www.ariel.info

Ingrediënten

5-15% Anionogene Oppervlakteactieve Stoffen, <5% Niet-Ionogene Oppervlakteactieve Stoffen, Fosfonaten, Zeep, Enzymen, Optische Bleekmiddelen, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfums, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Limonene