Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Becel ProActiv Original 8 x 100 g

4 . 19
Stuk 100 g

Productinformatie

Beschrijving

Yoghurtdrink met toegevoegde plantensterolen en zoetstof

• Met de natuurlijke kracht van toegevoegde plantensterolen.
• Wetenschappelijk bewezen verlagen actief cholesterol.
• De cholesterolverlagende werking van plantensterolen in Becel ProActiv is in meer dan 50 wetenschappelijke studies bewezen.

Verlaagt actief cholesterol. Becel ProActiv is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden.
Het is van belang Becel ProActiv te gebruiken als onderdeel van een gezonde voeding met voldoende groente en fruit en een gezonde leefstijl.

Inhoud en gewicht

100 Gram

Bereiden en gebruik

Schudden voor gebruik.

Gebruikers van cholesterolverlagende medicijnen dienen met hun arts te overleggen alvorens Becel ProActiv te gebruiken. Dit product is vanuit voedingsoogpunt mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de vijf jaar. Meer dan 3 gram plantensterolen per dag dient niet geconsumeerd te worden.

Wist je dat?
Becel ProActiv plantensterolen bevat? Het is aangetoond dat plantensterolen het bloedcholesterol verlagen. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Hiervoor bestaan meerdere risicofactoren en de verandering van één van die factoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben. De inname van 1,5-2,4g plantensterolen per dag kan het cholesterol met 7 tot 10% verlagen na 2 tot 3 weken als onderdeel van een gezonde voeding met voldoende groente en fruit. 1 flesje per dag.1 flesje Becel ProActiv yoghurtdrink bevat 2g plantensterolen. Met 1 flesje per dag krijg je de dagelijks aanbevolen hoeveelheid plantensterolen binnen voor cholesterolverlaging. Gebruik 1 flesje tijdens de hoofdmaaltijd.

Bewaren

Gekoeld bewaren (2°C-7°C).
Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde verpakking.

Fabrikant

Upfield Nederland B.V.
Postbus 51103
3007 GC Rotterdam

www.pro-activ.com

Voedingswaarden
per 100 g
Energie (kJ) 183
Energie (kcal) 44
Vet (g) 1
waarvan verzadigd (g) 0
Koolhydraten (g) 4
waarvan suikers (g) 4
Eiwitten (g) 3
Zout (g) 0

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Magere YOGHURT 89%, water, plantensterolesters 3,6%¹, aroma, antioxidant E306, zoetstof (sucralose), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), ¹Gelijk aan 2,2% plantensterolen.

Allergenen

Bevat: Melk