Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Bonbébé Standaard 2 Opvolgmelk 6-10 Maanden 2 x 400 g

6 . 15
Stuk 400 g

Productinformatie

Beschrijving

Standaard 2 opvolgmelk

Belangrijke informatie:
Borstvoeding is de beste voeding voor baby's, ook na 6 maanden. Wanneer je geen borstvoeding (meer) kan of wil geven, is flesvoeding het beste alternatief.
• Overleg met de (huis)arts of een consultatiebureau als je Bonbébé Standaard 2 opvolgmelk wilt gaan geven.
• Bonbébé Standaard 2 opvolgmelk is niet geschikt gedurende de eerste 6 maanden na de geboorte.
• Bonbébé Standaard 2 is een opvolgmelk en dient gegeven te worden als onderdeel van een gevarieerde voeding.
• Als je baby 10 maanden is kun je overstappen op Bonbébé Standaard 3 opvolgmelk met ProVitra+. Dit product is speciaal afgestemd op de behoeftes van baby's vanaf 10 maanden.

ProVitra+
Bonbébé Standaard 2 opvolgmelk met ProVitra+ bevat een unieke mix van de pre-biotische vezels GOS en FOS en de vitamines A, C en D. Deze ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat het de vetzuren ALA, AA en DHA. DHA draagt bij aan de ontwikkeling van het gezichtsvermogen.
Percentage van de dagelijkse referentie-inname (per 100ml) voor zuigelingen en peuters:
Vitamine A: 17%
Vitamine C: 20%
Vitamine D: 22%

Inhoud en gewicht

400 Gram

Bereiden en gebruik

Volg altijd de bereidingswijze zoals vermeld op de verpakking. Aan onjuiste bereiding van de voeding zijn risico's verbonden. Restjes voeding weggooien, nooit bewaren of opnieuw opwarmen.

1. Was je handen. Maak de fles en speen goed schoon.
2. Laat de benodigde hoeveelheid water koken en tot circa 37°C afkoelen. Doe de voorgeschreven hoeveelheid in de fles.
3. Haal het bijgevoegde doseerlepeltje door het poeder en strijk het af met de achterkant van een schoon mes. Voeg het aantal benodigde schepjes toe aan het water in de fles.
4. Draai de dop op de fles. Schud rustig, tot het poeder is opgelost.
5. Belangrijk! Controleer de temperatuur van de voeding op de binnenkant van je pols. Is de temperatuur goed, dan kun je de voeding geven.
6. Zorg na gebruik dat het doseerlepeltje droog is en bewaar de aangebroken verpakking koel en droog in een afgesloten, kunststof doos.

Let op: Bonbébé Standaard 2 opvolgmelk is buiten de koelkast maximaal 2 uur houdbaar.

Voedingsschema Bonbébé Standaard 2 opvolgmelk:
Dit voedingsschema is een richtlijn. Overleg met het consultatiebureau of je arts hoeveel voeding jouw kindje nodig heeft.

Leeftijd in maanden 6-8; Aantal lepeltjes 6; Water (ml) 180; Totale voeding (ml) 200; Aantal voedingen per 24 uur 3-4.
Leeftijd in maanden 8-10; Aantal lepeltjes 6; Water (ml) 180; Totale voeding (ml) 200; Aantal voedingen per 24 uur 3.
1 afgestreken lepeltje = 4,9 gram.

Bewaren

Een aangebroken verpakking is 4 weken houdbaar. Bewaar de voeding altijd in het foliezakje, giet het poeder nooit los over. Op een koele, droge en luchtdichte plaats bewaren.

Ten minste houdbaar tot: Zie opdruk doos en zakjes.

Fabrikant

Bonbébé
Antwoordnummer 3500
4140 VH Beesd

www.bonbebe.nl

Voedingswaarden
per 100 ml

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Magere MELK, gedemineraliseerde wei (MELK), vetten (plantaardig oliën (palm, raapzaad, palmpit, zonnebloem), VISOLIE), maltodextrine, lactose (MELK), vezels (galacto-oligosacharide (MELK), fructo-oligosacharide), mineralen (kaliumcitraat, calciumcarbonaat, magnesiumchloride, natriumcitraat, calciumfosfaat, natriumchloride, kaliumchloride, calciumhydroxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), vitamines (L-ascorbinezuur, natrium L-ascorbaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, retinylacetaat, riboflavine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine, fytomenadion, cyanocobalamine), choline chloride, taurine, nucleotiden (cytidine 5'-monofosfaat, uridine 5'-monofosfaat natrium zout, adenosine 5'-monofosfaat, guanosine 5'-monofosfaat natrium zout, inosine 5'-monofosfaat natrium zout), inositol, L-carnitine, antioxidant: ascorbyl palmitaat/D-tocoferolen (SOJA), emulgator: SOJALECITHINE

Allergenen

Bevat: Vis, Melk, Soja