Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Bonduelle Bloemkoolroosjes 400 g

NIEUW!
1 . 55
Stuk 400 g

Productinformatie

Beschrijving

BLOEMKOOLROOSJES, DIEPGEVROREN.

Inhoud en gewicht

400 Gram

Bereiden en gebruik

Koekenpan of wok:
Verhit wat olie of boter in de pan. Roerbak de nog bevroren bloemkoolroosjes ca. 8 minuten.

Magnetron:
Doe de nog bevroren bloemkoolroosjes in een afgedekte magnetronschaal. Voeg een scheutje water toe en verwarm 200g ca. 4 minuten en 400g ca. 8 minuten (1000 Watt)*.
* tijd kan variëren per magnetron.

Steelpan:
Kook de nog bevroren bloemkoolroosjes ca. 2 minuten in ruim kokend water.

Bloemkoolcurry
Voor 4 personen

- 1 zak Bonduelle Bloemkoolroosjes à 400g
- 1-2 eetlepels rode currypasta
- 1 blik kokosmelk à 400 ml
- 2 lente-uitjes, in ringetjes
- 1 rood pepertje, in ringetjes

Verhit een grote koekenpan of wok en verhit de currypasta gedurende 1 minuut. Voeg de kokosmelk toe en roer tot een egale saus. Schep de bloemkoolroosjes erdoor, sluit de pan en laat de curry 7-8 minuten zachtjes pruttelen tot de bloemkool gaar is. Verdeel de curry over 4 borden en strooi de lente-uitjes en pepertjes erover. Lekker met basmatirijst!

Verras jezelf www.bonduelle.nl

Smultip: Verwarm wat boter in een pan. Voeg hier wat kerriepoeder aan toe en roerbak hierin de bloemkoolroosjes gedurende 8 minuten gaar.

2 minuten koken is genoeg voor het lekkerste resultaat.

Bewaren

* 0-3°C: 24 uur
** -6°C: 3 dagen
*** -18°C: meerdere maanden.

Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Mits diepgevroren bewaard op -18 ° C.

Fabrikant

Bonduelle
Postbus 28058
5602 JB Eindhoven
NL

www.bonduelle.nl

Ingrediënten

Bloemkoolroosjes

Allergenen


Kan het volgende bevatten: Selderij