Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Dreft Original All In One Vaatwascapsules Citroen 22 Capsules

7 . 59
Per stuk

Productinformatie

Beschrijving

Original citroen vaatwastabletten

De Dreft Original All in One Vaatwascapsules hebben de beste reinigingsactie en hun formule verwijdert zelfs opgedroogd vet. Dreft Original combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. De ultraoplosbare verpakking van de capsules lost veel sneller op dan harde tabletten, zodat ze onmiddellijk beginnen te werken om de klus te klaren. Bovendien zijn ze uiterst gebruiksvriendelijk. Plaats ze gewoon in uw vaatwasser. Met verpakking, dus geen afval. Gebruik ook Dreft afwasmiddel in uw gootsteen. De geconcentreerde formule pakt vet onmiddellijk aan en geeft een schitterende glans. De reinigingskracht voor uw vaat waarop u kunt vertrouwen.

Bereiden en gebruik

1 capsule = 1 cyclus. Plaats een capsule in het verdeelvakje en sluit onmiddellijk. Enkel met droge handen aanraken. Haal de capsule niet uit de verpakking of doorprik de verpakking niet. Hersluit de zak na elk gebruik.

Land van herkomst

België

Fabrikant

Procter & Gamble
Watermanweg 90 - 104
3067 GG Rotterdam
Netherlands

Ingrediënten

5-15% Niet-Ionogene Oppervlakteactieve Stoffen, Zuurstofbleekmiddelen, Polycarboxylaten, <5% Fosfonaten, Enzymen, Parfums, Citronellol, Limonene, Linalool