Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Fairtrade Original Mild Biologische Koffie Snelfiltermaling 250 g

fairtrade fairtrade
2 . 65
Stuk 250 g

Productinformatie

Beschrijving

Gebrande en gemalen koffie

Snelfiltermaling van handgeplukte bonen.
De bonen voor deze koffie worden met de hand geplukt in Afrika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. In Nederland worden ze vervolgens gebrand, gemalen en verpakt. Zo blijft de rijke smaak voor jou bewaard.

Hun koffie, onze koffie en nu jouw koffie.
Onze biologische, milde snelfiltermaling is een zachte melange van 100% biologische arabica en pittige robusta bonen. Verbouwd door trotse boeren uit de hele wereld. De boeren werken biologisch en planten de arabica hoog in de bergen op schaduwrijke plekken. Robusta groeit lager en wordt door bomen beschermd tegen de felle zon. De bessen rijpen zo langzaam en hebben de tijd om meer smaak te krijgen. De boeren plukken ze met de hand en kiezen alleen de rijpe, rode bessen. Hun kennis en liefde proef je in een kopje van hun koffie, onze koffie en nu jouw koffie. Kom meer te weten over onze koffie op fairtradeoriginal.nl.

Zo wordt jouw koffie het lekkerst.
Je koffie wordt het lekkerst met één afgestreken maatschep per kopje.

Inhoud en gewicht

250 Gram

Bereiden en gebruik

Zetmethode
Neem voor elk kopje één afgestreken maatschepje koffie. Zet je koffie met vers, koud water (tenzij je het zelf opschenkt, natuurlijk). Direct na het zetten is koffie op zijn lekkerst.

Bewaren

Bewaar de smaak.
Nadat je de verpakking geopend hebt, bewaar deze dan luchtdicht op een donkere koele plaats. De koffie blijft dan zeker twee weken vol smaal en aroma.

Ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking.

Land van herkomst

Nederland

Fabrikant

Stichting Fairtrade Original
Postbus 115
4100 AC Culemborg

fairtradeoriginal.nl

Ingrediënten

Biologische koffie