Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Honig Aardappelzetmeel 200 g

0 . 46
Stuk 200 g

Productinformatie

Beschrijving

Aardappelzetmeel

Honig Aardappelzetmeet is ideaal om saus en soep mee te binden. Dit natuurlijk bindmiddel is ook geschikt voor het binden van vruchtensappen en compotes.

Inhoud en gewicht

200 Gram

Bereiden en gebruik

Algemene bereidingswijze
1. Roer een papje van de benodigde hoeveelheid Aardappelzetmeel met enkele eetlepels koud water of het te gebruiken vocht.
2. Breng de rest van het water/vocht aan de kook.
3. Voeg al roerend het zetmeelpapje toe.
4. Kook het geheel al roerend nog max. 1 minuut zachtjes door.

Binden van Jus
1. Neem het gebraden vlees uit de pan.
2. Roer de aanbaksels in de pan met de gewenste hoeveelheid water los.
3. Maak een papje van Aardappelzetmeel en enkele eetlepels koud water.
4. Roer zoveel van het papje door de jus tot de gewenste dikte is bereikt.

Reken per 250 ml jus op ca. 5 g Aardappelzetmeel.
1 afgestreken eetl. Aardappelzetmeel = ca. 9 g.

Variatietip
Stoofpeertjes
1. Kook 1 kg schoongemaakte stoofpeertjes met 300 ml water, 50 g suiker en 1 kaneelstokje in ca. 1 uur gaar of in 3 uur rood.
2. Verwijder het kaneelstokje.
3. Roer een papje van 1 eetlepel Aardappelzetmeel met wat koud water.
4. Bind er al roerend het kooknat van de peertjes mee.

Kijk op www.honig.nl voor meer lekkere recepten.

Bewaren

Droog bewaren.
Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenkant verpakking.

Fabrikant

Honig is onderdeel van
H.J. Heinz B.V.
Postbus 217
3700 AE Zeist

www.honig.nl

Voedingswaarden
per 100 g
Energie (kJ) 1361
Energie (kcal) 320
Vet (g) 0
waarvan verzadigd (g) 0
Koolhydraten (g) 80
waarvan suikers (g) 0
Vezel (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Aardappelzetmeel

Allergenen


Kan het volgende bevatten: Amandelen, Eieren, Hazelnoten, Melk, Soja