Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Kramer Witte Wijn Zuurkool 520 g

0 . 89
Stuk 520 g

Productinformatie

Beschrijving

Wijn zuurkool

Inhoud en gewicht

520 Gram

Bereiden en gebruik

Doe de zuurkool met het vocht uit de verpakking in een pan. Voeg 5 eetlepels water, wijn of appelsap toe. Breng de zuurkool aan de kook en laat deze in 25 à 30 minuten zachtjes gaar koken.

Tips
• Kook voor een stamppot de zuurkool en aardappels bij voorkeur apart en voeg ze daarna pas samen. Hiermee voorkomt u dat de aardappels niet gaar worden.
• De zuurkool niet wassen, u verliest een deel van de vitaminen.
• Vindt u de zuurkool iets te zuur, voeg dan naar smaak suiker of honing toe.

Voor variatietips, recepten, video's en andere leuke informatie: www.zuurkoolrecepten.nl

Bewaren

Koel en donker bewaren.

Tenminste houdbaar tot: zie verpakking.

Fabrikant

Een product van
G. Kramer & Zonen B.V.
Voorburggracht 141
1722 GC Zuid-Scharwoude
Holland

www.gkz.nl

Voedingswaarden
per 100 g
Energie (kJ) 88
Energie (kcal) 21
Vet (g) 0
waarvan verzadigd (g) 0
Koolhydraten (g) 1
waarvan suikers (g) 0
Vezel (g) 2
Eiwitten (g) 1
Zout (g) 1

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

96% witte kool, 2% witte wijn, zout, voedingszuur (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur)