Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Prodent Tandpasta Fresh Gel 75 ml

1 . 87
Stuk 75 ml

Productinformatie

Beschrijving

Tandpasta. Bevat Natriumfluoride (1450 ppm F).

Prodent Fresh Gel met Double Action, Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren) en versterkt het tandglazuur.
• Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren)
• Voor schone tanden
• Voor een extra frisse adem
• Met een frisse munt smaak
• Beschermt & versterkt het glazuur
• Met fluoride, helpt je tanden de hele dag te beschermen*
* bij twee keer per dag poetsen.

Dagelijkse voeding kan veel suikers bevatten, ook in producten waarin je die niet zou verwachten; zoals granen, fruit en yoghurt. De tandplakbacteriën zetten suikers uit onze voeding om in zuren die een negatief effect kunnen hebben op het tandglazuur. Daarnaast kunnen de zuren in voedingsmiddelen met een lage pH, zoals fruit en frisdrank, slijtage aan het glazuur veroorzaken. Prodent bevat ActiFluor dat je gebit belpt beschermen tegen tanderosie en het glazuur versterkt door het harder te maken. Hierdoor is je gebit beter bestand tegen gaatjes. Daarnaast zorgt Prodent Fresh Gel voor een frisse adem. Deze tandpasta versterkt dus het tandglazuur, helpt beschermen tegen gaatjes en tanderosie en zorgt ook voor een frisse adem.

Prodent Fresh Gel met Double Action
1. Helpt beschermen tegen gaatjes en verborgen suiker(zuren)
2. Versterkt het tandglazuur

- Voor schone tanden
- Een extra frisse adem
- Met een frisse munt smaak
- Met fluoride, helpt je tanden de hele dag te beschermen*
* bij twee keer per dag poetsen

Advies: Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo min mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Geadviseerd wordt het aantal eet-/drinkmomenten tot 7 per dag te beperken. Poets minimaal 2 keer per dag je tanden en vervang elke 3 maanden je tandenborstel. Ga regelmatig naar de tandarts.

Inhoud en gewicht

75 Mililitres

Bereiden en gebruik

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Fabrikant

Unilever Dept RA
3013 AL
NL

www.prodent.nl

Ingrediënten

Aqua, hydrogenated starch hydrolysate, hydrated silica, PEG-32, sodium lauryl sulfate, aroma, cellulose gum, benzyl alcohol, sodium fluoride, sodium saccharin, limonene, CI 42051, CI 77891