Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Renske Hondenvoeding Volwassen Vers Vlees Lam 395 g

1 . 99
Stuk 395 g

Productinformatie

Beschrijving

Vers vlees voeding met 80% lam, moestuingroenten en rijst

Complete vers vlees voeding voor honden. Zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en of blikvoeding of andere soorten van vlees. Renske Vers Vlees Voeding is samengesteld uit een mix van de allerbeste natuurlijke ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt in dit product is lam, maar volkoren rijst en groenten zijn toegevoegd om de maaltijd compleet te maken. Renske Vers Vlees Voeding is verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondroitine. Tevens is ons product rijk aan natuurlijke antioxidanten. Onze zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn zacht gestoomd en vacuüm geseald voor het behoud van de noodzakelijke voedingsstoffen.

Inhoud en gewicht

395 Gram

Bereiden en gebruik

Dagelijks voedingsadvies:
1 pakje per 15 kg lichaams gewicht.
Voeden op kamertemperatuur. Als u wilt kunt u dit product in de magnetron gedurende 30-60 seconden verwarmen. Het moet dan wel binnen 20 minuten geconsumeerd worden.

Bewaren

Na openen koel bewaren.

Fabrikant

Renske Natuurlijke Diervoeding
Beerseweg 34a
5431 LC Cuijk

www.renske.com

Ingrediënten

Vers lamsvlees (80%), erwten (3%), volkoren rijst (2%), wortelen (1%), zalmolie (0,50%), zeewier extract (0,45%), kruiden: rozemarijn, peterselie en knoflook (0,10%), prebiotica: FOS (fructo oligosacchariden) (0,50%), glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%)