Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Robijn Passiebloem & Bergamot Wasverzachter 750 ml 30 Wasbeurten

3 . 75
Stuk 750 ml

Productinformatie

Beschrijving

Passiebloem & bergamot wasverzachter

Geniet van de vernieuwde Passiebloem en Bergamot wasverzachter. Houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie.
• Bevat een heerlijk parfum
• Beschermt je kleding tegen slijtage
• Kleding wordt makkelijker strijkbaar en droogt sneller
• Houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie.
• Goed voor 30 wasbeurten
• Gebruik voor optimaal resultaat ook Robijn Wasmiddel

Robijn Passiebloem & Bergamot Wasverzachter is een heerlijk frisse wasverzachter, goed voor wel 30 wasbeurten. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Robijn Passiebloem & Bergamot Wasverzachter prikkelt de zintuigen op een aangename manier. De combinatie van exotische passiebloemen en bergamot zorgt gegarandeerd voor nieuwe energie. Met deze geuren waan je je elke dag op vakantie. Het heerlijke parfum is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt heel het huis na het wassen heerlijk fris. Je wasgoed wordt niet alleen zacht van Robijn wasverzachter, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor ontstaat er minder wrijving tussen de vezels van je kleding. De kleding behoudt zijn kwaliteit doordat het minder snel slijt en de pasvorm en kleuren worden behouden. Want: wat mooi is moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen. Daar kun je op vertrouwen. Dankzij Robijn wasverzachter is je kleding bovendien makkelijker strijkbaar en droogt het sneller. Op iedere Robijn wasverzachter zit een handige doseerdop, speciaal ontworpen voor het gebruik van wasverzachter. Gebruik Robijn Passiebloem & Bergamot Wasverzachter in combinatie met Robijn wasmiddel voor een optimaal resultaat.

Inhoud en gewicht

750 Mililitres

Bereiden en gebruik

Machinewas
Voor extra zacht wasgoed
25ml - 4-5kg
35ml - 4-5kg
55ml - 6-7kg
Handwas
18ml - 10L

30 wasbeurten*
*Gebaseerd op een dosering van 25ml.

Bewaren

Bewaren op kamertemperatuur. Nooit direct op het wasgoed gieten.

Fabrikant

Unilever Nederland B.V.
Postbus 160
3000 AD Rotterdam

www.unilever.com

Ingrediënten

5 -15%: kationogene oppervlakte-actieve stoffen, < 5%: perfume, hexyl cinnamal, limonene, benzisothiazolinone, DMDM hydantoin, methylisothiazolinone