Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Robijn Pink Sensation Wasverzachter 750 ml 30 Wasbeurten

NIEUW!
3 . 89
Stuk 750 ml

Productinformatie

Beschrijving

Wasverzachter pink sensation

Geniet van de vernieuwde Pink Sensation wasverzachter. Houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie.
• Langdurige frisheid.
• Zorgt voor behoud van vorm en kleur van je kleding.
• Beschermt je kleding tegen slijtage.
• Houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie.
• 100% meer parfum voor een heerlijke geur.
• Goed voor 30 wasbeurten

Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet?
Robijn Pink Sensation Wasverzachter is een heerlijk frisse wasverzachter, goed voor wel 30 wasbeurten. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Robijn Pink Sensation Wasverzachter prikkelt je zintuigen want het ruikt niet alleen heerlijk lekker, het maakt je was ook onweerstaanbaar zacht.
Laat je verrassen door de heerlijke geur van rozen en andere frisse bloemen. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt heel het huis na het wassen heerlijk fris.
Je wasgoed wordt niet alleen zacht van Robijn wasverzachter, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor ontstaat er minder wrijving tussen de vezels van je kleding. De kleding blijft daardoor langer mooi, want het slijjt minder snel en de pasvorm en kleuren worden behouden.
Dankzij Robijn wasverzachter is je kleding bovendien makkelijker strijkbaar en droogt het sneller. Op iedere Robijn wasverzachter zit een handige doseerdop, speciaal ontworpen voor het gebruik van wasverzachter. Gebruik Robijn Pink Sensation Wasverzachter in combinatie met Robijn wasmiddel voor een optimaal resultaat.

Inhoud en gewicht

750 Milliliter

Bereiden en gebruik

Machinewas
Voor extra zacht wasgoed
25ml - 4-5kg
35ml - 4-5kg
55ml - 6-7kg
Handwas
18ml - 10L

30 wasbeurten*
*Gebaseerd op een dosering van 25ml.

Bewaren

Bewaren op kamertemperatuur. Nooit direct op het wasgoed gieten.

Fabrikant

Unilever Nederland B.V.
Postbus 160
3000 AD Rotterdam

www.unilever.com

Ingrediënten

5-15%: kationogene oppervlakte-actieve stoffen, <5%: parfum, alpha-isomethyl ionone, amyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, hexyl cinnamal, limonene, linalool, benzisothiazolinone, DMDM hydantoin, methylisothiazolinone