Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Schär Gluten Free Ciabatta 200 g

2 . 52
Stuk 200 g

Productinformatie

Beschrijving

Glutenvrije Ciabatta broodjes. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.


Inhoud en gewicht

200 Gram

Bereiden en gebruik

Voor het bakken heel licht bevochtigen met water. In een voorverwarmde oven (hetelucht) op 200°C in 8 - 10 min afbakken (afhankelijk van gewenste bruiningsgraad). Deze broodjes zijn voorgebakken.

Bewaren

Koel en droog bewaren. Bewaar het product na het openen in een plastic zak en consumeer het binnen enkele dagen of vries het direct in. Ten minste houdbaar tot: zie opdruk.

Fabrikant

Geproduceerd voor:
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall
Postal (BZ)
Italy

www.schaer.com

Voedingswaarden
per 100 g portie 50 g = 1 Ciabatta*
Energie (kJ) 976 488
Energie (kcal) 231 116
Vet (g) 3 1
waarvan verzadigd (g) 0 0
Koolhydraten (g) 42 21
waarvan suikers (g) 3 1
Vezel (g) 6 3
Eiwitten (g) 4 2
Zout (g) 1 0

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Maïszetmeel, water, zuurdesem 12% (rijstmeel, water), maïsmeel, rijstmeel, plantaardig vezel (psyllium), verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, SOJA-EIWIT, zonnebloemolie, gist, extra vierge olijfolie 0,9%, zout, voedingszuren: wijnsteenzuur, citroenzuur

Allergenen

Bevat: Soja
Kan het volgende bevatten: Lupine