Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Schär Gluten Free Bladerdeeg 250 g

3 . 99
Stuk 250 g

Productinformatie

Beschrijving

Glutenvrij bladerdeeg - diepgevroren, bakken voor consumptie. Dieetproduct. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.


Inhoud en gewicht

250 Gram

Bereiden en gebruik

Ontdooien
3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien.

Bewaren

Na het ontdooien niet meer invriezen.

+3°C 1 dag
-6°C 7 dagen
-12°C 30 dagen
-18°C zie zijkant

Land van herkomst

Italië

Fabrikant

Dr. Schär AG
SPA - Winkelau 9
39014 Burgstal
Postal (BZ)
Italy

www.schaer.com/no1

Voedingswaarden
per 100 g
Energie (kJ) 1624
Energie (kcal) 391
Vet (g) 28
waarvan verzadigd (g) 13
Koolhydraten (g) 30
waarvan suikers (g) 2
Vezel (g) 4
Proteïne (g) 2
Zout (g) 0

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Plantaardig margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; aroma), water, rijstzetmeel, maïszetmeel, rijstmeel, cichoreivezel, verdikkingsmiddelen: hydroxyopropylmethylcellulose, guarpitmeel, dextrose, zonnebloemolie, SOJA-eiwit, emulgator: mono- en dyglyceriden van vetzuren, zout, aardappelvlokken, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat

Allergenen

Bevat: Soja