Vomar bezorgt bij jou in de buurt! Jouw bestelling worden verzorgd filiaal: . Sluit dit venster en ga verder met winkelen of click hier en maak direct een profiel aan.
Vers pizzadeeg met 1,1% extra vierge olijfolie met potje tomatensaus
Gistdeeg met olijfolie extra vierge. Bakklaar op bakpapier, rechthoekig uitgerold met smaakvolle tomatensaus.
Bakklaar op bakpapier, rechthoekig uitgerold met smaakvolle tomatensaus!
Hoe beleg jij pizza?
Lactosevrij: Lactose <0,1%.
600 Gram
Het ventiel op de verpakking is aangebracht i.v.m. de natuurlijke gistwerking in het deeg.
Tante Fanny bereidingswijze:
1 Oven voorverwarmen: elektrische oven 220° C, heteluchtoven 200° C.
2 Het pizzadeeg uit de koelkast halen en afrollen. Met het bakpapier op de bakplaat leggen.
3 Nu is uw creativiteit gewenst:
Bereiden van pizza/pizzastukken: Tomatensaus op het pizzadeeg verdelen met de bolle kant van een lepel. Naar smaak beleggen met verse ingrediënten, zoals ham, salami, spek, olijven, ui, paprika, champignons, peperoni, tonijn of geraspte kaas...
Baktijd: ca. 15 - 20 min. op 220° C in het midden van de oven.
De baktijd kan variëren per type oven en keuze van beleg.
Bereiding Mini-Calzone (gevulde pizza):
1 Oven voorverwarmen op 220° C.
2 Deeg direct op het bakplaat afrollen, met een steker ca. 12 cm grote rondjes uitsteken.
3 Op de ene helft van de pizzacirkel tomatensaus verdelen en daarna naar eigen smaak beleggen.
4 De deegrand met water bestrijken, daarna samen-vouwen, zodat er halvemaanvormige envelopjes ontstaan.
5 Deze bestrijken met olijfolie en onderin in de oven ca. 8 minuten laten bakken.
Baktijd: Pizza
Ca. 15 - 20 min op 220° C.
Tip: met het overgebleven deeg kunnen heerlijke pizzastengels met sesam of zeezout gemaakt worden. Lekker bij salade of soep.
Ten minste houdbaar tot: zie opdruk zijkant. Gekoeld bewaren bij + 2 °C tot + 7°C. Na het openen direct verwerken.
Niet geschikt om in te vriezen.
Geproduceerd voor:
Tante Fanny Frischteig GmbH
Parkstraße 24
4311 Schwertberg
www.tantefanny.nl
Voedingswaarden |
per 100 g | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 822 | |
Energie (kcal) | 195 | |
Vet (g) | 3 | |
waarvan verzadigd (g) | 0 | |
Koolhydraten (g) | 34 | |
waarvan suikers (g) | 3 | |
Vezel (g) | 1 | |
Eiwitten (g) | 5 | |
Zout (g) | 1 |
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Vers pizzadeeg: TARWEBLOEM; water, zonnebloemolie; 1,1% olijfolie; ethylalcohol; rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; zout; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; dextrose; gist; antioxidant: ascorbinezuur., Tomatensaus: tomatenpuree; water; ui; suiker; gemodificeerd maiszetmeel; zout; zonnebloemolie; voedingszuur: citroenzuur; kruiden (basilicum, oregano).
Bevat: Tarwe