Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g

1 . 49
Stuk 270 g

Productinformatie

Beschrijving

Vers Bladerdeeg 270 g

? lactosevrij*
? geschikt voor vegetariërs
? zonder kunstmatige kleurstoffen
*Lactosevrij: Lactose < 0,1 %

Vers Bladerdeeg is geschikt voor zoete en pikante lekkernijen als klein gebak, strudels, quiches en diverse hapjes.

Inhoud en gewicht

270 Gram

Bereiden en gebruik

Tante Fanny bereidingswijze:
Tante Fanny bladerdeeg circa 5 - 10 minuten voor gebruik uit de koelkast halen.

1 Oven voorverwarmen: elektrische oven 220° C en heteluchtoven 200° C.
2 Het bladerdeeg uit de verpakking halen.
3 Het deeg met het ingerolde bakpapier uitrollen op een bakplaat.
4 Ideeën voor gemakkelijke en verrassende zoete of hartige hapjes:

Klein gebak zoet: fruitgebakjes, notenstengels, appelflappen
Klein gebak pikant: kaasstengels, groentegebakjes; gekruide kip of gehakt
Zoete strudel: appelstrudel of kwark-fruitstrudel
Familierecepten: filet wellington, zalm gerold in bladerdeeg, quiches

Baktijd: klein gebak 10 - 15 min, saucijzenbroodjes 20 - 25 min, strudels 25 - 30 min.
Tip: het bladerdeeg voor het bakken met geklopt ei bestrijken voor goudgele kleur.

Bewaren

Gekoeld bewaren bij +2° C tot +8° C.
Na het openen direct verwerken.
Geschikt om in te vriezen. Diepgevroren (-18° C) 6 maanden houdbaar. Ontdooitijd: ca. 10 uur in de koelkast. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Land van herkomst

Oostenrijk

Fabrikant

Geproduceerd voor:
Tante Fanny Frischteig GmbH
Parkstra?e 24
4311 Schwertberg

www.tantefanny.nl

Voedingswaarden
per 100 g
Energie (kJ) 1761
Energie (kcal) 423
Vet (g) 29
waarvan verzadigd (g) 15
Koolhydraten (g) 34
waarvan suikers (g) 1
Vezel (g) 1
Proteïne (g) 6
Zout (g) 0

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

41 % TARWEbloem, water, palmvet, koolzaadolie, ethylalcohol, TARWEzetmeel, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, citroensap, *lactosevrij: lactose < 0,1 %

Allergenen

Bevat: Tarwe