Nieuwsbanner

Start ombouw met opening winkel in Zuid-Scharwoude op 22 september

Overname 23 DEEN-winkels door Vomar Voordeelmarkt rond


Alkmaar, maandag 13 september 2021

De intentie van Vomar Voordeelmarkt om 23 DEEN-winkels over te nemen, is afgelopen weekend werkelijkheid geworden. De transactie is samen met DEEN, Albert Heijn en Dekamarkt rondgemaakt. Daarmee start ook meteen een relatief korte ombouwperiode waarin 23 DEEN-winkels getransformeerd worden tot een Vomar Voordeelmarkt. Op 22 september opent de eerste winkel in Zuid-Scharwoude.

Algemeen Directeur van Vomar Voordeelmarkt Aart van Haren: “We zijn al een aantal maanden intensief met de voorbereidingen bezig en zijn blij om nu echt te kunnen starten en onze nieuwe collega’s te mogen verwelkomen. Voor het einde van dit jaar ronden we de ombouwperiode al af en zijn alle 23 winkels omgebouwd naar een Vomar Voordeelmarkt.”


Niet te missen
Klanten kunnen straks profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit en van de snelste service bij Vomar Voordeelmarkt. Deze drie garanties staan centraal bij het supermarktbedrijf. Daarnaast neemt Vomar een groot aantal markante en geliefde producten van DEEN op in het assortiment en klanten hoeven deze dus niet te missen. Aart van Haren is enthousiast over deze producten: “Naast dat we straks onze eigen kwalitatieve producten aanbieden, gaan we ook exclusief bij Vomar Pingüinos Wijn, de lekkerste verse pitabroodjes en patatas fritas verkopen. Voorbeelden van andere bekende DEEN producten die straks ook in onze winkels verkrijgbaar worden, zijn onder andere knoflooksaus, steenoven pizza’s, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, slagroomtruffels en Qualino noten.”
Ook neemt Vomar het concept Altijd Handig over, waarin handige non food artikelen zoals bijvoorbeeld kaasschaven, ballonnen en parkeerschijven worden aangeboden, allemaal voor 1 euro. “Altijd Handig past uitstekend in onze formule waarbij we altijd de laagste prijs garanderen. Ook deze koopjes hoeven klanten dus straks niet te missen”, aldus Van Haren.


Warm welkom
De DEEN-collega’s van de 23 winkels die worden omgebouwd krijgen een zeer warm welkom bij Vomar en behouden allemaal hun baan. “We zijn blij dat onze nieuwe collega’s vol inzet en enthousiasme beginnen aan hun Vomar-avontuur”, aldus Van Haren. “Ze komen allemaal langs voor een speciale ‘Welkom bij Vomar’-dag op het hoofdkantoor waar ze een leuke introductie krijgen over ons bedrijf, collega’s ontmoeten en gelijk een rondleiding door onze eigen slagerij en warme bakkerij krijgen. Ook worden ze tijdens de ombouw van de winkel, en ook daarna nog, ondersteund door ervaren Vomar-collega’s uit een winkel in de buurt. Alles staat in het teken om de overgang voor hen zo soepel mogelijk te laten verlopen.”