Nieuwsbanner

Vomar introduceert Brulsmullers voor WK

50 unieke WK-producten alleen bij Vomar verkrijgbaarVomar Voordeelmarkt introduceert een week voor de start van het WK voetbal 50 unieke oranje producten onder het merk Brulsmullers. Deze producten zijn exclusief bij Vomar verkrijgbaar gedurende het WK en zijn stuk voor stuk om te smullen tijdens het brullen voor Oranje. De Brulsmullers zijn dus bij uitstek geschikt voor bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Om van te smullen
Het beste van twee werelden vind je in de limited edition verse pizza’s: een pizza met frikandel speciaal en een pizza boerenkool met rookworst. Hop, Holland, Hop, proost op elk doelpunt van Oranje met brulbier, een lichtblond bier met complexe citrussmaak. Verras je vrienden met brulballen roulette; wie pakt die ene hete bal? De kids kunnen cupcakes versieren met rood-wit-blauw rolfondant. En omdat het al vroeg donker is, versier je de straat met gezellige oranje en rood-wit-blauw lichtjes. De snacks kunnen tijdens de wedstrijd op leuke wijze gepresenteerd worden op tafel in het speciale Brulsmullers Snackstadion. Het snackstadion is te koop voor €1,99 en is gratis bij aankoop van geselecteerde aanbiedingen.

Louis
Mascotte ‘Louis Leeuw’ is aanvoerder van de Brulsmullers en een echte lekkerbek. Hij komt dan ook overal terug in de Brulsmullers-campagne in de winkels, online en in de extra folder met alle Brulsmullers die vanaf 13 november huis aan huis wordt verspreid in het verzorgingsgebied van Vomar. Meer informatie over onze Brulsmullers vind je hier.