Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Wijn en aperitieven

Wijnen en aperitieven

Onze wijnexpert Rian Vaartjes heeft het gehele assortiment wijnen geproefd en beoordeeld. Daardoor vind je bij Vomar alleen de beste wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vomar kopen we de lekkerste wijnen namelijk groot in. Dat levert volumevoordeel op, zodat jij altijd de voordeligste prijs voor je favoriete wijn betaalt.

Ons wijnassortiment bestaat uit een ruime keuze aan rode, witte en rosé wijnen vanuit alle werelddelen. In totaal hebben we ruim 200 soorten wijn in onze winkels. Maar ook voor de lekkerste aperitieven, port en champagne kun je natuurlijk prima bij ons terecht.

Vinoloog Rian Vaartjes

Vinoloog Rian Vaartjes heeft de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie gevolgd en zeer succesvol afgerond. Ze heeft inmiddels ruim 25 jaar werkervaring in binnen- en buitenland. Zo werkte ze als sommelier in verschillende restaurants, gaf ze les op de universiteit en adviseerde ze grote hotelketens. “Mijn grootste hobby is de hele wereld afreizen op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op wijngebied”, aldus Rian. “Deze opgedane kennis en ervaring kan ik nu inzetten om het wijnassortiment van Vomar te beoordelen en klanten te informeren en enthousiasmeren”.

Voorjaarswijnen

Het kan soms best lastig zijn om de juiste wijnkeuze te maken uit het grote wijnassortiment van Vomar. Vaak kies je voor een wijn die je al vaker hebt gedronken. Dat is zonde, want er zijn zo veel mooie wijnen te ontdekken! Rian helpt je graag op weg met de wijn top-5. Deze wijnen zijn stuk voor stuk juweeltjes die perfect passen bij het seizoen. De wijn top-5 voor dit seizoen staat in de speciale brochure die vanaf nu gratis in onze winkels verkrijgbaar is.

Onze wijnsmaakwijzer

Op het schap en in onze folder geven wij met kleuren de smaak van de wijn aan. Zo maken wij het voor jou gemakkelijk om bijvoorbeeld een wijn uit te kiezen voor een bepaald gerecht en kun je altijd genieten van jouw favoriete smaak. Hiernaast vind je de indeling van onze wijnsmaakwijzer.

Ons huismerk wijn: Garçon's

Al vele jaren vind je de wijnen van Garçon's bij ons in het assortiment. Deze wijnen hebben namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De wijngaarden van Garçon's kennen een historie van meer dan 150 jaar en worden nog steeds door dezelfde familie beheerd. De wijngaarden zijn ongeveer 1000 hectare groot en liggen in de wijnstreek La Mancha, in het zuidoosten van Spanje.