Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Biologisch vlees


NIEUW: BIOLOGISCH ANGUS RUNDVLEES
Eet je liever biologisch maar vind je het prijsverschil ten opzichte van regulier vlees te groot? Dat prijsverschil is er met de introductie van het biologische Angus rundvlees bij Vomar nauwelijks meer. De prijzen zijn namelijk vergelijkbaar met die van regulier rundvlees bij andere supermarkten. Dit kunnen we realiseren door de kosten voor het bereiden en verpakken zo laag mogelijk te houden in onze eigen slagerij. Een win-win-win situatie dus. Een goed leven voor dier (3-sterren Beter Leven keurmerk), een eerlijke prijs voor de boer en de laagste prijs voor jou.


Met Vomar Bio kies je voor rundvlees dat voldoet aan de hoogst haalbare eisen voor dierenwelzijn:

Dit kunnen we garanderen met het Beter Leven keurmerk 3 sterren van de Dierenbescherming.


Uitgebreid assortiment

Het assortiment biologisch Angus rundvlees bestaat uit maar liefst 16 soorten van kogelbiefstuk tot entrecote en sukadelappen tot riblappen. Naast biologisch Angus rundvlees kun je bij ons ook biologische kippenvlees en varkensvlees vinden. Het assortiment kan per winkel verschillen. Blader door onze receptenbrochure onderaan deze pagina. Daarin vind je maar liefst 18 heerlijke recepten met ons biologische vlees.
Al onze biologische vleesproducten zijn gecertificeerd en worden jaarlijks door Skal Biocontrole gecontroleerd. Je herkent de gecertificeerde producten aan onderstaand logo op het etiket op de verpakking:

Biologische Angus Kogelbiefstuk beoordeeld met een 8.5

Omdat we jou altijd de beste kwaliteit willen garanderen, heeft een speciaal testpanel, bestaande uit klanten, onze nieuwe biologische Angus Kogelbiefstuk beoordeeld. Het testpanel was zeer positief over de kwaliteit en malsheid van de Kogelbiefstuk en beoordeelde hem dan ook met een hoog gemiddeld eindcijfer, namelijk een 8,5!Goede herkomst

Het rundvlees is afkomstig van Ierse, biologische boerenbedrijven, waarbij dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. De runderen grazen minimaal 7 maanden per jaar, 12 uur per dag in de uitgestrekte weide, zoals je op onderstaande beelden kunt zien.Brochure met receptinspiratie
Op zoek naar receptinspiratie met ons biologische Angus vlees? Blader dan door deze brochure met maar liefst 18 recepten: van een heerlijke stoofschotel met Biologische Angus Runderlappen tot een heerlijke Angus Burger in een traditionele hamburgerbun.