Header Brulhoedje

Er kan niet meer gespaard worden voor BRUL-zegels, maar je kunt wel je volle spaarkaart nog inleveren!

Heb je niet voldoende BRUL-zegels? Dan mag je ook je Koffer-zegels op de Brulhoedjes spaarkaart plakken. Zo brullen we met z'n alle in stijl voor Oranje!

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 26 mei t/m zaterdag 15 juni 2024 bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis brul-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met vijf zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 29 juni 2024 van kortingen tot wel 72% op één van de spaarartikelen.
 4. Je kunt zoveel spaarkaarten inleveren als je wilt!
Assortiment Brulhoedje

Brulsmullers! magazine

De Vomar Brulsmullers! zijn terug van weggeweest, met dit jaar Ronnie Leeuw als mascotte. De opstelling van Vomar dit jaar is duidelijk, we gaan voor unieke producten om lekker van te smullen tijdens het brullen!

In het Brulsmullers! magazine vind je het complete assortiment van unieke EK-producten voor de Laagste Prijs. Ook staat hierin volop inspiratie voor lekkers tijdens de wedstrijden, van borrelplanken tot snacks en van cocktails tot toetjes!

Actievoorwaarden:

 • Van zondag 26 mei t/m zaterdag 15 juni 2024 ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als statiegeld, SUP-heffing, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen, KIK-punten en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis zegels.
 • Met vijf zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 29 juni 2024 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De spaarartikelen zijn ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse zegels of spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.