Header Clubsparen

Vomar Verenigingssparen wordt Club is Koning sparen

Jouw vereniging is trouwe deelnemer aan Vomar Verenigingssparen waarbij leden met hun Klant is Koning kaart simpelweg door boodschappen te doen, jouw vereniging financieel ondersteunen.

Club is Koning Sparen
We starten snel met een grote herintroductie van Verenigingssparen onder de naam Club is Koning sparen. Met de introductie ontvangt elke vereniging een eigen online account waar je de clubgegevens in kunt zien, het aantal leden dat mee spaart en welk bedrag er al bij elkaar gespaard is.
Daarnaast kunnen leden makkelijk zelf hun Klant-is-Koning kaart aan de vereniging koppelen in hun online Klant is Koning kaart omgeving. Zo kunnen meer leden mee gaan sparen om de club financieel te ondersteunen!

Jouw vereniging heeft voorrang
We willen uiteraard jou, als trouwe deelnemer, als eerste de kans geven om deel te nemen aan Club is Koning sparen. Vul daarvoor onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat we de account aan kunnen maken.
Doe je dit niet? Dan verandert er niets en blijven de huidige gekoppelde leden meesparen voor de vereniging. Nieuwe leden kunnen dan alleen niet aan de vereniging gekoppeld worden en je kunt geen gebruik van maken van de online omgeving voor de vereniging. Genoeg redenen dus om snel de gegevens aan te vullen.