Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

DE BESTE KWALITEIT

DE BESTE KWALITEIT

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Zo trots zelfs dat we je de beste kwaliteit garanderen. Ben je toch niet 100% tevreden over een aankoop? Lever dan het product én de bon in en we geven je het aankoopbedrag gegarandeerd terug. Zonder discussie. Vind je een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken? Dan krijg je hetzelfde product met een goede houdbaarheidsdatum gratis mee. Zo garanderen we dat je bij ons altijd de beste kwaliteit krijgt.

SPELREGELS

  • Ben je niet tevreden over je aankoop, dan krijg je het aankoopbedrag terug bij inlevering van de bon én het product.
  • Je krijgt uitsluitend het bedrag terug van de prijs die gold op het moment van aankoop en niet de huidige prijs van het product.
  • De Beste Kwaliteit Garantie geldt ook voor aanbiedingen. In dat geval ontvang je ook de destijds geldende actieprijs terug.
  • Vind je een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken? Laat een medewerker het product zien en je krijgt hetzelfde product met een goede houdbaarheidsdatum gratis mee.
  • Je krijgt maximaal één product gratis mee van een bepaald artikel. Vind je meer dan één product van een artikel met een houdbaarheidsdatum die verstreken is, dan geldt dit dus maar één keer. Je kunt wel van verschillende artikelen één gratis product meekrijgen.

Alle garanties van Vomar zijn bedoeld voor Vomar-klanten tijdens het normale aankoopproces. Wanneer vast komt te staan dat een klant misbruik wil maken of maakt van de garantie, behoudt Vomar zich het recht voor om niet tot teruggave van het aankoopbedrag over te gaan.