Header Strijken

Of het nu gaat om grote of kleine wasjes; dankzij Vomar was je in ieder geval het meest voordelig! Je kunt nu namelijk sparen voor was-, droog- en strijkartikelen van de topmerken Tefal en Leifheit. Van droogrek tot stoomstrijkijzer en van wasmand tot strijkplank, met deze spaaractie ligt alles in een handomdraai weer schoon en netjes in de kast. Spaar eenvoudig mee en scoor kortingen tot wel 61%!

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 28 januari t/m zaterdag 23 maart 2024 bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis was-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met acht zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 6 april 2024 van kortingen tot wel 61% op één van de spaarartikelen.
Assortiment Strijken
Assortiment Strijken
Assortiment Strijken

Droogmolen Linomatic 400 Easy

- 40 meter drooglengte
- Altijd droge, schone lijnen doordat de lijnen in de armen verdwijnen bij het inklappen
- Easy-Lift-systeem voor gemakkelijk openen
- Inclusief bodemhuls om in beton te zetten
- LxBxH: 186x186x168


DE DROOGMOLEN IS ALLEEN OP BESTELLING VERKRIJGBAAR

NU BESTELLEN = OPHALEN VANAF ZONDAG 10 MAART

Actievoorwaarden

 • Van zondag 28 januari t/m zaterdag 23 maart 2024 ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, SUP-heffing, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen, KIK-punten en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis zegels.
 • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 6 april 2024 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De spaarartikelen zijn ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse zegels of spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.