Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Gratis 2e dinerSpaar voor een GRATIS 2e diner!
Vomar is jarig en trakteert! Je kunt nu sparen voor een GRATIS tweede diner. Van hamburger tot driegangendiner; iedere volle spaarkaart is een gratis tweede diner waard bij ruim 100 deelnemende restaurants. Ontdek hier welke restaurants er bij jou in de buurt meedoen!Geniet samen van een voordelig avondje uit!
 • Gratis dinerzegel bij elke € 10,- aan boodschappen van zondag 13 mei t/m zaterdag 7 juli 2018
 • Je spaarkaart is al vol met 8 dinerzegels
 • Lever je volle spaarkaart direct in bij een deelnemend restaurant
 • Spaar zoveel gratis diners als je maar wilt!


In enkele stappen genieten van een GRATIS 2e diner!

 1. Plak je spaarkaart vol met 8 dinerzegels
 2. Kijk op deze pagina en zie welke restaurants deelnemen aan de actie. Zoek een restaurant naar keuze en reserveer telefonisch t/m 31 augustus 2018
 3. Lever je volle spaarkaart direct in bij een deelnemend restaurant. Met elke volle spaarkaart is het tweede, goedkoopste diner gratis (exclusief drankjes). Op onze website zie je per restaurant waar een diner uit bestaat. Een diner kan bestaan uit:
  Jouw favoriete gerechten van de menukaart. Kies een voor- en/of hoofd- en/of nagerecht gratis.
  OF een heerlijk actiemenu. Kijk hier voor de restaurants met een speciaal actiemenu. Je ontvangt het tweede, goedkoopste actiemenu gratis.

Hoe kun je sparen?
Van zondag 13 mei t/m zaterdag 7 juli 2018 ontvang je bij een besteding van € 10,- een gratis dinerzegel. Houd onze actiefolder goed in de gaten, want soms krijg je ook bij geselecteerde aanbiedingen een éxtra gratis dinerzegel. Zo gaat het sparen lekker snel. Met 8 spaarzegels is de spaarkaart al vol en kun je deze inleveren bij één van de deelnemende restaurants. Vergeet niet om bij de reservering 'Vomar dineractie' te (ver)melden.

Actievoorwaarden

 • Van zondag 13 mei t/m zaterdag 7 juli 2018 worden de dinerzegels uitgegeven bij elke € 10,- aan boodschappen. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen, de Royal Boch-spaarartikelen en de Maxwell elektrische fiets. Door de wet uitgesloten zijn producten als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Regelmatig zetten we de spaarversneller in en krijg je tijdens de actieperiode ook éxtra gratis dinerzegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 • Met acht dinerzegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden van zondag 13 mei t/m vrijdag 31 augustus 2018 bij alle deelnemende restaurants.
 • Het is verplicht (telefonisch) te reserveren bij een van de deelnemende restaurants onder vermelding van ‘Vomar Dineractie’. De reservering wordt gehonoreerd op basis van beschikbaarheid.
 • Onder het ‘tweede diner’ wordt verstaan: alles wat de tweede, goedkoopste persoon nuttigt (exclusief drankjes). Het diner kan maximaal bestaan uit een voor-, hoofd- en nagerecht. De waarde van het tweede diner verschilt per restaurant. Deelnemende restaurants hebben het recht om een actiemenu op te stellen. De spaarkaart geldt voor het goedkoopste menu die door een tweede persoon wordt genuttigd.
 • De actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
 • Een volle spaarkaart geldt voor maximaal twee personen en kan alleen in één keer worden verzilverd.
 • Het is niet toegestaan om spaarkaarten door te verkopen of te gebruiken voor enige commerciële doeleinden.
 • Het is niet mogelijk om de dinerzegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld.
 • De actie is niet geldig tijdens Pinksteren.
 • Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.


Sparen bij onze bezorgservice

De dinerzegels die je krijgt bij elke € 10,- aan boodschappen, worden ook uitgegeven bij het laten bezorgen van je boodschappen. De eventuele éxtra gratis dinerzegels die je bij geselecteerde aanbiedingen ontvangt, worden helaas niet uitgeven bij het laten bezorgen van je boodschappen.