Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Jubileumstunt: 700 euro korting op een e-bike!

Vomar trakteert op 50% korting op een e-bike!Vomar trakteert wegens groot succes wederom op 50% korting op een Maxwell e-bike! Dit keer op de Roubaix Premium E-bike. Een krachtige elektrische fiets met een 250 Watt voorwielmotor en een 480Wh accu. Hierdoor kan de actieradius tot wel 120 kilometer bedragen. Aan comfort is ook gedacht, de e-bike heeft namelijk een extra stevige verende voorvork van het merk Zoom, een luxe LCD-display, een accu met het Smart BMS-systeem, een Selle Royal zadel, zes versnellingen en een verstelbaar stuur. De fiets is prima geschikt voor zowel dames als heren. Op deze pagina vind je alle informatie over de e-bike. Of kijk op maxwellfietsen.com voor nog meer informatie.Hoe bestel je een Maxwell Roubaix Premium E-bike?
1. Haal het bestelformulier in de winkel.

2. Haal het bestelformulier bij de servicebalie van jouw Vomar en vul dit in. Reken de e-bike af in de winkel.
De actieprijs van € 699,- is geldig van zondag 27 mei t/m zaterdag 2 juni 2018.

3. Binnen zes week kun je de e-bike ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen.

a. Kies je er voor om de e-bike thuis te laten bezorgen? Dan word je gebeld voor een bezorgafspraak. De fiets wordt bij je thuisbezorgd, in elkaar gezet en je ontvangt een stappenplan ‘hoe gebruik ik mijn E-Bike’? De bezorger neem direct het karton mee. Dat alles voor slechts € 19,95.

b. Het is ook mogelijk om de e-bike in de winkel te laten bezorgen. Je kunt de e-bike dan na bericht (ongemonteerd in een kartonnen doos) in de winkel ophalen.


5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op onderdelen
Wat moet je doen als er iets kapot is aan je fiets? En hoe vind je de juiste fietsreparatiespecialist? Omdat Maxwell is aangesloten bij Fiets Service Nederland (FSN) is dit geen enkel probleem! Door je online aan te melden op de website van FSN kan er gebruik worden gemaakt van de vele servicepunten die verspreid zijn over heel Nederland. De fietsspecialisten staan voor je klaar zodat het ongemak snel verholpen kan worden. Wanneer de reparatie onder de garantie valt, kun je gratis gebruik maken van het servicenetwerk.

Gedurende de garantieperiode zullen de onder deze garantievoorwaarden vallende onderdelen waarvan door Fiets Service Nederland is vastgesteld dat er sprake is van een materiaal en/of constructiefout, worden gerepareerd of indien nodig vervangen, dan wel worden vergoed.

1 jaar gratis pechhulp uitgevoerd door de ANWB
Pech onderweg? Omdat Maxwell is aangesloten bij Fiets Service Nederland (FSN) ontvang je een jaar lang FSN pechhulp, vakkundig uitgevoerd door de ANWB. De ANWB kan ter plaatse een (nood)reparatie uitvoeren of je naar een bestemming of FSN fietsenmaker brengen. Daarnaast is de ANWB 24/7 bereikbaar via de ANWB Alarmcentrale.