Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar's favorieten

Ontdek Vomar's favorieten!Vomar’s Favorieten zijn tien geselecteerde producten die uitblinken in kwaliteit en exclusief bij Vomar verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld onze verse grillworsten en ketelworsten uit eigen worstmakerij, onze Ierse biefstuk en versgesneden Ierse biefstuk uit eigen slagerij, ons Robberbood uit eigen bakkerij en verse maaltijden en pizza’s uit eigen keuken. Stuk voor stuk topkwaliteit producten voor gegarandeerd de laagste prijs. Met de waardebonnen in ons waardebonnenboekje kun je éxtra voordelig kennis maken met Vomar’s favorieten.
Getest door onze klanten
Niet alleen zelf vinden we dat Vomar’s favorieten uitblinken in kwaliteit. Een aantal favorieten hebben we laten testen door onze klanten en uit de cijfers blijkt dat het echt topproducten zijn. Zo is ons Robberbrood beoordeeld met een 8.4, onze grillworst naturel met een 8,4 en de versgesneden Ierse biefstuk met een 9.1!


Maak kennis met onze Vomar’s Favorieten
Maak kennis met onze Vomar’s Favorieten Blader door onze Vomar’s Favorieten-brochure om kennis te maken met onze tien Vomar’s favorieten.