Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Superdeluxe voordelige feestdagen!Ontmoet deze feestdagen onze helden van de Vomar Topselectie! Dit zijn super-de-luxe producten, zoals chateaubriand en Zeeuwse oesters, maar dan voor de lage prijs die je van ons gewend bent. Niels Hoogeveen, chef-kok van AZ, heeft bovendien speciaal voor de feestdagen recepten samengesteld met onze Topselectie-producten. Zo kun jij óók een super-de-luxe vijfgangendiner op tafel zetten, maar dan wel voor een discountprijs!


Vomar Topselectie
Speciaal voor de feestdagen hebben we de Vomar Topselectie samengesteld. Dit zijn super-de-luxe producten waarmee je een restaurantwaardig gerecht kunt maken. En dat voor een discountprijs! Denk aan producten zoals chateaubriand, kalkoen en tarte tatin. Deze speciaal geselecteerde producten kun je herkennen aan ons Topselectie-logo.

Onze feestdagenproducten willen we graag zo vers mogelijk in de winkels hebben liggen. Daarom zijn de feestdagenproducten vanaf verschillende data verkrijgbaar. In onze folder en ons feestdagenmagazine kun je zien vanaf wanneer de specifieke producten verkrijgbaar zijn.
Super-de-luxe recepten en magazine
Maak zelf een super-de-luxe vijfgangendiner met de recepten van Niels Hoogeveen, chef-kok van AZ. Op basis van de Vomar topselectie-producten heeft Niels een twaalftal super-de-luxe recepten samengesteld: van amuses en tussengerechten tot desserts. Zo kun jij heel gemakkelijke én voordelig super-de-luxe gerechten op tafel zetten. De recepten kun je vinden in ons gratis feestdagenmagazine en in het receptenmeubel in onze winkels.Proefdiner voor maar € 15,-
Kom een luxe vijfgangendiner voorproeven in het Grand Cafe van Gaal in het AZ-stadion. Chef-kok Niels Hoogeveen zal een selectie van de recepten die hij heeft samengesteld bereiden. Proef zelf hoe je een super-de-luxe diner op tafel kunt zetten met de voordelige Topselectie-producten van Vomar. Je kunt vanaf 6 december 09.00 uur je tafel reserveren. Klik hier voor meer informatie.


Commercial
AZ-speler Guus Til besloot het kerstdiner te verzorgen voor zijn teamgenoten. Gelukkig kreeg hij de gouden tip van maatje Teun Koopmeiners: Haal al je ingrediënten voor een voordelig kerstdiner én je foute kersttruien bij Vomar. Benieuwd hoe dit is afgelopen? Bekijk hieronder onze commercial!