Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Gratis fietsroute


Trek er met de fiets op uit deze zomer en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft met een gratis fietsroute van Vomar! Je ontvangt van zondag 5 juli t/m zaterdag 1 augustus 2020 bij minimaal € 25,- aan boodschappen een voucher voor een gratis fietsroute. Kies één van de 12 fietsroutes met een afstand van 12,5 tot 65 kilometer en fiets door de bossen, duinen en landerijen bij jou in de buurt! Maak het uitje compleet met één van onze heerlijke picknick-recepten voor de trek onderweg.


Hoe werkt het?

  1. Je ontvangt van zondag 5 juli t/m zaterdag 1 augustus 2020 bij minimaal € 25,- aan boodschappen een gratis voucher met unieke actiecode
  2. Klik hier en kies één van de twaalf routes.
  3. Vul je unieke code uiterlijk zondag 4 oktober 2020 in en ontvang de route helemaal gratis. Je kunt deze direct downloaden.
  4. Trek erop uit wanneer het jou uitkomt. Veel fietsplezier!


Picknick-recepten
Voor de trek onderweg hebben we 8 heerlijke picknick-recepten ontwikkeld die je gemakkelijk kunt meenemen. De recepten variëren van pasta- of couscoussalade als lunch tot zomerfruitsiroop met verantwoorde flapjack koeken voor tussendoor. Neem een picknick-kleed en heerlijke hapjes mee voor onderweg om het uitje compleet te maken! De recepten vind je hier.


Voorwaarden

  • De unieke kortingscode is geldig t/m zondag 4 oktober 2020 en geeft recht op één fietsroute gratis.
  • De unieke kortingscode kan slechts één keer worden gebruikt
  • Je mag zoveel actiecodes verzilveren als je wilt