Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

g'woon Classic Vaatwastabletten 50 Stuks 700 g

2 . 95
Stuk 700 gram

Productinformatie

Beschrijving

Vaatwastabletten

G'woon classic vaatwastabletten verwijderen hardnekkige vlekken en aangekoekte etensresten, ook op lage temperaturen. Gebruik ze in combinatie met g'woon vaatwaszout en spoelglansmiddel voor een optimaal resultaat.

Vaatwastabletten van g'woon bevatten geen fosfaat en zijn verpakt in 100% oplosbare folie.

Inhoud en gewicht

stuks 700 Gram

Bereiden en gebruik

• Verwijder de grove voedselresten van je vaat en ruim de vaatwasser in volgens de voorschriften van de fabrikant.
• Niet geschikt voor in de vaatwasser: kristal, oud of handbeschilderd porselein, ongeglazuurd versierd vaatwerk, warmtegevoelig plastic, aluminium of houten voorwerpen, bestek met gelijmde heften, zilver of verzilverd vaatwerk, decoratie van goud of andere kostbare metalen.
• Leg 1 tablet in het doseerbakje van je vaatwasser. Voorkom daarbij aanraking met natte handen. Het is niet nodig de folie te verwijderen. Selecteer het gewenste programma.
• Voor een normaal bevuilde vaat volstaat een programma op 55°C, voor een sterk bevuilde vaat of in het geval van zeer hard water kies je 65°C.
• Na gebruik je handen wassen.

Deze vaatwastabletten zijn geschikt voor alle temperaturen tussen 50°C en 70°C. Het gebruik van een separaat spoelglansmiddel en vaatwaszout wordt sterk aanbevolen, zeker in gebieden met hard water.
Controleer regelmatig of het filter schoon is.

Bewaren

Koel en droog bewaren. Sluit de verpakking na gebruik goed af en let op dat de folie in de verpakking niet nat wordt.

Fabrikant

Antwoordnummer 3500
4140 VH Beesd

www.gwoon.nl

Ingrediënten

G'woon vaatwastabletten classic bevatten o.a. de volgende ingrediënten:, zuurstofbleekmiddelen 5%-15%, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, polycarboxylaten, fosfonaten, enzymen <5%