Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten


 

G'woon koffie


 

Ons nieuwe huismerk koffie: g'woon


 

Vanaf nu vind je diverse soorten koffie van ons nieuwe huismerk g'woon in ons assortiment.Voor deze selectie koffie worden de beste bonen gebruikt, die met zorg gebrand en gemalen worden. Iedere variant heeft zijn eigen bijzondere smaak. Zo zijn Arabica bonen wat milder van smaak en Robusta bonen juist wat pittiger. G'woon koffie is er dus voor elk moment van de dag.


G'woon koffie is ook nog eens 100 procent klimaatneutraal. Dit betekent dat de klimaatimpact van deze koffie in kaart is gebracht en zoveel mogelijk verminderd wordt. Zo wordt er geïnvesteerd in gecertificeerde klimaatprojecten en voldoet het productieproces aan de normen van het keurmerk Klimaatneutraal Gegarandeerd. Kortom, (h)eerlijke koffie met een goed verhaal!


Het assortiment van g'woon koffie bestaat uit filterkoffie, bonen, pads en capsules.Een kleine greep uit ons assortiment kun je alvast hieronder bekijken. In de winkels vind je alle producten lekker overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd. Natuurlijk gegarandeerd voor de laagste prijs!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde winkel waar je deze heerlijke koffie kunt halen? Kijk dan op onze winkelpagina!

producten