Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Proefdiner voor maar 15 euro!Het is inmiddels helaas niet meer mogelijk om je op te geven voor het proefdiner van woensdag 12 december in het Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion. Inmiddels zijn alle tafels volgeboekt. Heb jij één van de tickets weten te bemachtigen? Bekijk dan hieronder hoe jouw proefavond eruit komt te zien!


Super-de-luxe feestdagen bij Vomar

Ontmoet deze feestdagen onze helden van de Vomar Topselectie! Dit zijn super-de-luxe producten, zoals chateaubriand en Zeeuwse oesters, maar dan voor de lage prijs die je van ons gewend bent. Chef-kok Niels Hoogeveen heeft speciaal voor de feestdagen recepten samengesteld met onze Topselectie-producten.

Niels Hoogeveen, chef-kok bij AZ
Chef-kok Niels Hoogeveen is al ruim 12,5 jaar werkzaam bij AZ en verzorgt dagelijks diners en buffetten voor honderden bezoekers, de spelers, relaties en tv-crews. In het verleden heeft hij onder andere als executive chef bij het Pulitzer Hotel en als sous-chef bij het Sheraton Hotel op Schiphol gewerkt. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij in de afgelopen jaren diverse horecagelegenheden bij AZ opgestart en zeer succesvol gemaakt. De chef-kok die normaal gesproken voor de topselectie van AZ kookt, zag het ook wel zitten om met de Topselectie van Vomar aan de slag te gaan! “Het zijn prachtige producten waarmee je gemakkelijk en heel voordelig een super-de-luxe diner op tafel zet,” aldus Niels.
Proefdiner voor maar € 15,-

Tijdens het Vomar proefdiner zal chef-kok Niels Hoogeveen een selectie van de super-de-luxe gerechten met Vomar Topselectie-producten maken, die hij speciaal voor Vomar heeft samengesteld.


Bekijk hieronder alvast het vijfgangenmenu dat je kunt komen proeven op woensdag 12 december:Locatie en programma
Het proefdiner vindt plaats op woensdag 12 december in het Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion in Alkmaar.

17.45 uur – 18.30 uur Rondleiding AZ (indien daarvoor is gereserveerd)
18.30 uur – 18.45 uur Ontvangst proefdiner
18.45 uur – 19.00 uur Welkomstwoord
19.00 uur – 22.00 uur Vijfgangendiner
Tijdens het diner zal chef-kok Niels Hoogeveen meer uitleg geven over het bereiden van de gerechten, zodat je deze gerechten zelf ook heel gemakkelijk kunt bereiden tijdens de feestdagen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de chef-kok.


Voorwaarden

• Het kerstdiner vindt plaats op woensdag 12 december in het Grand Cafe van Gaal in het AFAS Stadion.
• Het vijfgangendiner kost € 15,- per persoon. Drankjes zijn exclusief.
• Het vijfgangenmenu is een vast menu. Er zijn geen wijzigingen mogelijk. Er kan alleen een uitzondering gemaakt worden in het geval van een allergie.
• Tegen een bijbetaling van € 5,- per persoon is een rondleiding door het AFAS Stadion bij te boeken die 45 minuten vóór aanvang van het diner start.
• Het proefdiner is alleen toegankelijk voor degenen die al eerder hebben gereserveerd via de reserveringslink op deze pagina..
• Na betaling via iDeal via het reserveringsysteem heb je een bevestigingsmail ontvangen met de naam en het aantal personen. Deze reserveringsmail geldt als entreebewijs en is strikt persoonlijk. Legitimatie is verplicht.
• Reserveren kan alleen voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.
• Annulering is niet mogelijk.