Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Donatie Kinderen van de VoedselbankAlkmaar - 8 september 2018
Vomar Voordeelmarkt heeft tijdens haar 50-jarig jubileumfeest op 8 september een cheque overhandigd ter waarde van 111.243,- euro aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. Met dit fantastische bedrag kan de stichting 2.225 verjaardagsboxen verzorgen voor kinderen van ouders die afhankelijk zijn van de voedselbank. Met deze box kunnen ze voor hun verjaardag trakteren in de klas en een verjaardagsfeestje geven voor vriendjes en vriendinnetjes.


De cheque werd tijdens het grote jubileumfeest voor alle medewerkers van Vomar in het stadion van voetbalclub AZ overhandigd aan Mirella Mulder, oprichter en Maurice van der Ven, voorzitter van de stichting Kinderen van de Voedselbank. De stichting Kinderen van de Voedselbank is hét goede doel tegen kinderarmoede in Nederland en verzorgt naast de verjaardagsboxen ook kledingpakketten met uitsluitend nieuwe kleding en leuke cadeautjes voor kinderen. In Nederland zijn totaal zo’n 40 duizend kinderen afhankelijk van de voedselbank.

Vomar is jarig en trakteert
Vomar Voordeelmarkt viert heel 2018 haar 50ste verjaardag. Dat doet het supermarktbedrijf met veel extra voordeel voor haar klanten en een groot feest voor alle medewerkers op 8 september. Omdat Vomar ook maatschappelijk betrokken is, heeft het bedrijf besloten de stichting Kinderen van de Voedselbank te steunen. Namens alle medewerkers heeft Vomar 1.000 verjaardagsboxen gedoneerd. Daarnaast konden klanten van Vomar ook meehelpen door hun statiegeld te doneren en zijn er in de winkels gelukscadeautjes in de vorm van klavertjes vier verkocht waarvan de opbrengst gedoneerd is. Ook heeft Vomar haar relaties en leveranciers gevraagd om voor haar 50ste verjaardag geen cadeau te geven, maar daarvoor in de plaats een donatie te doen aan de stichting.

Verjaardagsbox
De verjaardagsboxen die met het gedoneerde bedrag worden ingezet, komen ten goede aan kinderen in het vestigingsgebied van Vomar Voordeelmarkt. In een verjaardagsbox zitten voldoende spulletjes om te trakteren in de klas en een leuke verjaardag met tien kinderen te vieren. Maurice van der Ven is erg blij met de steun: “We kunnen hiermee heel veel kinderen een geweldig verjaardagsfeest geven. Hierdoor helpen we deze kinderen om weer opgenomen te worden in de groep en krijgen zij het gevoel er weer bij te horen. Wij willen dan ook alle medewerkers, klanten en relaties van Vomar hartelijk danken hiervoor.”

Van links naar rechts: Adem Doymaz (Operationeel Directeur Vomar Voordeelmarkt, Mirella Mulder (Oprichter Stichting Kinderen van de Voedselbank, Maurice van der Ven (Voorzitter Stichting Kinderen van de Voedselbank), Aart van Haren (Algemeen Directeur Vomar Voordeelmarkt) en Jim Zwanenburg (Financieel Directeur Vomar Voordeelmarkt).