Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Prijzen Winnen!


Gelukskaarten worden uitgegeven t/m zaterdag 29 juni en kunnen nog t/m zondag 7 juli worden verzilverd via deze link. De winnaar van de hoofdprijs zal op maandag 8 juli bekend worden gemaakt.

Het WK vrouwenvoetbal trapt in juni af en de Oranje Leeuwinnen zullen in Frankrijk gaan strijden voor de titel Wereldkampioen. Bij Vomar gaan we daarom deze maand PRIJZEN LEEUWWINNEN! Van zondag 2 juni t/m zaterdag 29 juni ontvang je bij elke kassatransactie een gelukskaart. Vul je gelukscode hier in en maak wekelijks in elke winkel kans op spectaculaire prijzen!


Hoe kun je meedoen?

Je ontvangt van zondag 2 juni t/m zaterdag 29 juni bij elke transactie een gratis gelukskaart. Klik op de buttton hieronder en vul jouw unieke gelukscode en gegevens in. De winnaars van de weekprijs worden elke maandag getrokken en geinformeerd met een persoonlijk bericht via e-mail. De prijs kun je vervolgens ophalen in de winkel waarin je de gelukscode ook hebt ontvangen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Welke prijzen kun je winnen?
Verzilver jouw unieke gelukscode en maak vier weken lang kans op 65 spectaculaire prijzen. In al onze winkels valt élke week prijs! Daarnaast maak je na het verzilveren van je gelukscode automatisch ook kans op de spetterende hoofprijs: een 5-daagse reis naar New York voor 2 personen. Verzilver elke week opnieuw een gelukscode om wekelijks kans te maken!

Verzilver je gelukscode in de periode in de afbeeldingen hieronder en maak elke week kans!Actievoorwaarden
Van zondag 2 juni t/m zaterdag 29 juni ontvang je bij elke transactie één gelukskaart.
Om kans te maken op de Samsung Full HD LED TV kan je gelukscode worden verzilverd van zondag 2 juni t/m zaterdag 8 juni 2019.
Om kans te maken op de Weber Bar-B-Kettle kan je gelukscode worden verzilverd van zondag 9 juni t/m zaterdag 15 juni 2019.
Om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen bij Vomar kan je gelukscode worden verzilverd van zondag 16 juni t/m zaterdag 22 juni 2019.
Om kans te maken op de Kobo Clara E-reader kan je gelukscode worden verzilverd van zondag 23 juni t/m zaterdag 29 juni 2019.
Om kans te maken op de hoofdprijs: een 5-daagse reis naar New York voor 2 personen, kan je gelukscode worden verzilverd van zondag 2 juni t/m zondag 7 juli 2019.
Bij het verzilveren van je unieke gelukscode wordt gevraagd om een telefoonnummer, indien dit veld wordt ingevuld wordt je eenmalig benaderd met een aanbod vanuit de Nederlandse Loterij. Dit veld is niet verplicht en heeft geen invloed op je winkans.
Je kunt de prijs alleen ophalen in de winkel waar je de gelukscode hebt ontvangen.
Alle prijzen worden verloot onder de verzilverde gelukscodes. Dat betekent dat alle prijzen gegarandeerd vallen!
Het is niet toegestaan om gelukscodes door te verkopen of te gebruiken voor enige commerciële doeleinden.
Het is niet mogelijk om de gelukscodes of gewonnen prijzen in te wisselen voor geld.
Het is niet mogelijk om mee te doen zonder e-mailadres.
Je kunt zoveel mogelijk gelukscodes verzilveren als je maar wilt!
Door mee te doen aan deze actie geef je Vomar toestemming om je persoonsgegevens te verwerken (namelijk voor het kiezen van een winnaar). Je gegevens worden aan het einde van deze actie vernietigd.
De winnaars ontvangen op maandag na de verzilverperiode bericht per e-mail. Met uitzondering van week 1, deze winnaars ontvangen op dinsdag 11 juni bericht i.v.m. Pinksteren.
Indien de prijs een maand na de trekking niet is opgehaald, vervalt de gewonnen prijs.


Je persoonsgegevens en privacy

De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Vomar voor de desbetreffende actie (om de actie te kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken) en worden niet verstrekt aan derden. Vomar gaat vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om, met inachtneming van de toepasselijke privacyregelgeving. Door deelname aan de actie geef je jouw toestemming tot verwerking van deze gegevens voor het bovengenoemde doel. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun je terugvinden waarvoor jouw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren. Voor de verwerking van persoonsgegevens door Vomar wordt daarnaast verwezen naar de privacyverklaring van Vomar.