Malsheidgarantie

100% Malsheidgarantie

De uitgestrekte, groene weilanden waar de Ierse koeien op grazen, hun voeding dat bestaat uit ruim 90% gras én ons slagers vakmanschap maakt onze Weide Velden Ierse Biefstuk en Kogelbiefstuk heerlijk mals. Zelfs zo mals dat wij malsheidgarantie geven. Is de Weide Velden Ierse Biefstuk of Kogelbiefstuk niet mals genoeg, dan krijg je van ons gewoon je geld terug.

Zo werkt onze malsheidgarantie:

  • De malsheidgarantie geldt alléén op Weide Velden Ierse Biefstuk en Weide Velden Kogelbiefstuk
  • We zijn ervan overtuigd dat onze Weide Velden Ierse Biefstuk en Weide Velden Kogelbiefstuk ontzettend mals zijn. Heb jij toch een stuk dat niet mals is?
    Kom dan naar de servicebalie in de winkel samen met verpakking van de biefstuk én de kassabon. Dan krijg je van ons gewoon je geld terug.
  • De malsheidgarantie geldt alleen binnen de houdbaarheidsdatum.

Topkwaliteit rundvlees uit Ierland
Weide Velden Ierse Biefstuk is niet voor niets Vomar’s Favoriet. Met Weide Velden kies je namelijk bewust voor kwaliteitsrundvlees van een betere afkomst. Zo leeft het vee in kuddes en het grootste deel van het jaar in de buitenlucht. De voeding bestaat voor meer dan 90 procent uit gras en hooi. Dit garanderen we met het ‘Origin Ireland Quality Mark’ dat laat zien dat de herkomst van ons Ierse rundvlees betrouwbaar is. Het vlees wordt door onze eigen vakslagers gesneden in onze eigen slagerij in Alkmaar en is fijn van structuur, sappig van smaak en zeer mals! Zelfs zo mals dat we 100% malsheid garanderen.

Zo bak je de perfecte biefstuk!

Uiteraard vraagt dé perfecte biefstuk om de juiste bereiding. Daarom vind je hieronder de juiste bereidingswijze van biefstuk in slechts vier simpele stappen. Ga je voor rare, medium (rare) of voor well done?

Malsheidgarantie