Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Mededeling

Beste klant,

Ook in deze uitzonderlijke tijd blijven we er alles aan doen om jouw supervoordeelmarkt te blijven. We beseffen ons goed dat we een belangrijke rol hebben in de voedselvoorziening en we zullen samen met alle collega’s hard blijven werken om de schappen goed gevuld te houden. Ondanks dat kan het voorkomen dat producten tijdelijk zijn uitverkocht in de winkel. We vragen je begrip voor deze situatie, ook voor onze 7.000 collega’s die werken om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. We willen hierin ook jouw medewerking vragen. Houd je bij het boodschappen doen aan de regels die gelden voor het deurbeleid, zoals hieronder uitgeschreven. Het RIVM en de overheid adviseren een beperkt aantal klanten per winkel, zodat de afstand van 1,5 meter met andere klanten en medewerkers beter kan worden gewaarborgd. In onze winkels wordt dit in een audioboodschap elke 15 minuten gevraagd om te respecteren. Vermijd daarnaast ook hand-op-hand contact met onze medewerkers. Help ons daarnaast door boodschappen te doen zoals je normaal gesproken ook doet.
Hygiënemaatregelen
Wij nemen de grootste maatregelen met betrekking tot de hygiëne en maken daarom de hele dag onze winkels schoon. De winkelwagens en rolmandjes worden na elk gebruik schoongemaakt. Onze pinapparaten en andere materialen waarmee je in contact kan komen, worden continu gedesinfecteerd. Uiteraard wassen wij daarnaast zo vaak als mogelijk onze handen en zijn er spatschermen geplaatst bij de kassa's in al onze winkels. Hierin volgen we de adviezen uit onderstaande video.


Wij danken je voor je begrip en we gaan er met alle medewerkers van Vomar alles aan doen om ervoor te zorgen dat je gewoon je dagelijkse boodschappen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs bij ons kunt doen, zoals je van ons gewend bent.