Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Nationaal SchoolontbijtVan maandag 5 t/m vrijdag 9 november wordt het jaarlijkse Nationaal Schoolontbijt weer georganiseerd. Op 2.500 basisscholen in Nederland wordt er in deze week op school een gezond ontbijt verzorgd door het Nationaal Schoolontbijt. Gewoon omdat gezond ontbijten heel belangrijk is! Ook Vomar Voordeelmarkt steunt dit jaar voor het eerst dit initiatief als partner van het Nationaal Schoolontbijt. Voor ruim honderd scholen rondom de Vomar-winkels leveren we gezonde broodproducten voor het ontbijt.

Voor elke winkel zijn er scholen geselecteerd die in de buurt liggen en deelnemen aan het Nationaal Schoolontbijt. De ontbijtjes worden bij de winkels geleverd, waar de scholen deze vervolgens weer op kunnen halen. Vomar levert volkoren broden, tarwebollen en krentenbollen uit eigen bakkerij. In de winkel hangt een poster waarop je kunt zien welke scholen er in de buurt gesteund worden.

Warme bakkerij
In onze eigen warme bakkerij in Alkmaar bakken we, elke dag weer vers, de lekkerste broden en bolletjes. En omdat we zelf bakken, kunnen we ook zelf de beste en gezondste ingrediƫnten uitkiezen. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren het zoutgehalte in onze eigen broden met maar liefst 27% kunnen verlagen. Lees alles over ons uitgebreide assortiment aan heerlijk vers brood in onze brochure onderaan deze pagina.

Goede Buur
Wij willen graag een goede buur zijn en ondersteunen daarom activiteiten op scholen en sportverenigingen rondom onze winkels. Daarnaast stimuleren we ook een gezonde levensstijl bij onze klanten en medewerkers. De ondersteuning van het Nationaal Schoolontbijt past daarom heel goed bij ons. Meer informatie over het Nationaal Schoolontbijt vind je op de website van de organisatie.

Meer weten over onze duurzame initiatieven en maatschappelijk verantwoordelijkheidsbeleid? Lees dan ons magazine Vomar kost niet de wereld.