Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar wint ondernemingsprijs NHN Business Awards

Vomar Voordeelmarkt wint NHN Business Award

ALKMAAR - Vomar Voordeelmarkt heeft op de valreep van een feestelijk jubileumjaar – Vomar bestaat dit jaar 50 jaar - ook nog eens een prachtige ondernemingsprijs in de wacht weten te slepen. Tijdens de spannende finale op 29 november in de Cultuurkoepel in Heiloo is Vomar uitgeroepen tot winnaar van de NHN Business Awards in de categorie Grootbedrijf. Vomar mag zich daarmee‘Beste onderneming van Noord-Holland-Noord’ noemen.

De jury was zeer te spreken over de lange historie van Vomar en de grote groei die het bedrijf inmiddels heeft doorgemaakt. Het feit dat Vomar een steeds milieubewustere bedrijfsvoering voert en veel oog heeft voor de groei en opleiding van haar personeel, is ook van invloed geweest op het juryoordeel.

Woord van dank
In een reactie laat Aart van Haren, Algemeen Directeur van Vomar, weten: “Wij zijn ontzettend blij met deze prijs. Het is de bekroning op al ons harde werk en een bijzonder feestelijke afsluiter van ons jubileumjaar. Mijn dank gaat uit naar de juryleden van de NHN Business Awards, maar ook naar alle personeelsleden, klanten en leveranciers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.”

NHN Business Awards
De NHN Business Awards is een jaarlijks terugkerend evenement en de grootste ondernemersverkiezing van de regio. Tijdens deze 5de editie van de awards heeft een 10-koppige jury twaalf Noord-Hollandse bedrijven beoordeeld op thema´s als duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Daarnaast hebben de juryleden ook gelet op zaken als (sociaal) medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social) media en ondernemerschap in het algemeen.

Meer informatie over de NHN Business Awards is te vinden op www.nhn-businessawards.nl


bron: Keesnan Fotografie