Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar en AZ bezorgen gratis paaspakketten bij oudere AZ-fans

Samen met AZ hebben we in aanloop naar Pasen de handen ineengeslagen om ouderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De ruim zevenhonderd AZ-seizoenkaarthouders van zeventig jaar en ouder kregen dinsdag 7 april een speciaal samengesteld paaspakket gratis thuisbezorgd.

Het pakket is gevuld met allerlei lekkere dingen waarmee men de Paasdagen thuis gezellig kan maken, zoals een paasstol, chocolade, koekjes en vers sap. Medewerkers van AZ en Vomar hebben de paaspakketten persoonlijk bij de seizoenkaarthouders langsgebracht. Verschillende seizoenkaarthouders kregen een éxtra verrassing omdat hun pakket werd bezorgd door niemand minder dan Teun Koopmeiners, Ron Vlaar, Marco Bizot, Dani de Wit of Ferdy Druijf. Ook de Algemeen Directeur van AZ, Robert Eenhoorn, en Aart van Haren, Algemeen Directeur van Vomar, hielpen een handje. Zij reden dinsdag samen door de regio om pakketten te bezorgen.

Een hart onder de riem
“Het coronavirus houdt ons allemaal dagelijks bezig, zeker ook de ouderen in onze samenleving die in de risicogroep vallen. Deze ouderen zitten daarom nu veel alleen thuis en kunnen ook tijdens de komende Paasdagen bijvoorbeeld niet naar familie of vrienden op bezoek. Daarom wilden we samen de seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder een hart onder de riem steken en ze een paaspakket aanbieden waarmee ze het thuis toch een beetje gezellig kunnen maken” aldus Eenhoorn en Van Haren.

Video en foto's
Bekijk hieronder de video van deze bijzondere ochtend. Onder de video geven een heel aantal foto's een fantastische impressie van deze dag.