Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Super-de-luxe proefdiner voor maar € 15,-

Super-de-luxe feestdagen bij Vomar!Ontmoet deze feestdagen onze helden van de Vomar Topselectie! Dit zijn super-de-luxe producten, zoals Blonde d ’Aquitaine carpaccio, een groot stuk zalmfilet op huid en een luxe feeststol, maar dan voor de lage prijs die je van ons gewend bent. AZ Chef-kok Niels Hoogeveen heeft speciaal voor de feestdagen recepten samengesteld met onze Topselectie-producten. Een selectie van deze gerechten kun je op woensdag 18 december heel voordelig voorproeven tijdens het proefdiner in het Grand Café van Gaal in het AFAS Stadion.


Super-de-luxe proefdiner voor maar € 15,-

Het menu van het proefdiner is slechts 15 euro per persoon en bestaat uit maar liefst uit vier luxe gangen: van een amuse met Hollandse garnalen, een voorgerecht met eend, een hoofdgerecht met risotto en Runderroast en tot slot een feestelijk dessert met exotisch fruit.

Je kunt na afloop van het proefdiner ook nog AZ toejuichen. Om 19.45 uur start namelijk de thuiswedstrijd tegen de Groene Ster. Voor deze toegangskaart betaal je slechts € 5,- extra. Je kunt dus naar het proefdiner én de wedstrijd voor maar € 20,- per persoon. Via de link onder het kopje ‘Reserveren’ kun je beide opties kiezen (alleen diner of diner met wedstrijd).Tijdens het diner zal chef-kok Niels Hoogeveen meer uitleg geven over het bereiden van de gerechten, zodat je deze gerechten zelf ook heel gemakkelijk kunt bereiden tijdens de feestdagen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan de chef-kok.

Reserveren
Reserveer via deze link nu je tickets: Je kunt kiezen uit de volgende twee opties:
• Viergangen proefdiner: 15 euro per persoon.
• Viergangen proefdiner incl. thuiswedstrijd AZ – Groene Ster: 20 euro per persoon.
Het proefdiner is exclusief drank.
Let op: reserveren kan alleen voor minimaal 4 en maximaal 8 personen. Wees er snel bij, want VOL=VOL!


Niels Hoogeveen, chef-kok bij AZ

Chef-kok Niels Hoogeveen is al ruim 14 jaar werkzaam bij AZ en verzorgt dagelijks diners en buffetten voor honderden bezoekers, de spelers, relaties en tv-crews. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij in de afgelopen jaren diverse horecagelegenheden bij AZ opgestart en zeer succesvol gemaakt. De chef-kok die normaal gesproken voor de topselectie van AZ kookt, zag het ook wel zitten om met de Topselectie van Vomar aan de slag te gaan! “Het zijn prachtige producten waarmee je gemakkelijk en heel voordelig een super-de-luxe diner op tafel zet,” aldus Niels.Locatie en programma
Het proefdiner vindt plaats op woensdag 18 december in het Grand Café Van Gaal in het AFAS Stadion in Alkmaar. Het programma ziet er als volgt uit:
16.30 uur – 17.00 uur Ontvangst proefdiner
17.00 uur – 17.15 uur Welkomstwoord
17.15 uur – 19.30 uur Viergangen proefdiner
19.45 uur – 21.45 uur Indien is bijgeboekt: thuiswedstrijd AZ – Groene Ster


Voorwaarden
• Het proefdiner vindt plaats op woensdag 18 december in het Grand Café van Gaal in het AFAS Stadion.
• Het viergangendiner kost € 15,- per persoon. Drankjes zijn exclusief.
• Het viergangendiner is ook inclusief de thuiswedstrijd AZ- Groene Ster te boeken. Deze complete avond kost € 20,- per persoon.
• Het viergangenmenu is een vast menu. Er zijn geen wijzigingen mogelijk. Er kan alleen een uitzondering gemaakt worden in het geval van een allergie.
• Het proefdiner is alleen toegankelijk voor degenen die vooraf hebben gereserveerd.
• Na betaling via iDeal via het reserveringsysteem ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail geldt als entreebewijs en is strikt persoonlijk. Legitimatie is verplicht.
• Reserveren kan alleen voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.
• Het proefdiner gaat alleen door bij minimaal 150 deelnemers.
• Annulering is niet mogelijk.
• Bij deelname ga je automatisch akkoord met het plaatsen van video’s/foto’s op de online kanalen van Vomar Voordeelmarkt.