Speculaaskoffie

Ingredienten:

  • 1 pak Brulsmullers! oranje musketflikken
  • 100 ml Melkan verse slagroom
  • 1 eetlepel van Gilse poedersuiker
  • 4 theelepels van Gilse lichte basterdsuiker
  • 1 theelepel Krüger cacaopoeder
  • 0,5 theelepel Verstegen mix voor koek en speculaas
  • 400 ml espressokoffie (heet)

Bereiden:

  1. Klop de slagroom met de poedersuiker stijf.
  2. Meng de basterdsuiker met de cacaopoeder en speculaaskruiden in een kommetje. Voeg 1 eetlepel kokend water toe en roer glad.
  3. Klop dit door de espressokoffie tot de suiker is opgelost en verdeel over 4 glazen.
  4. Maak af met een flinke toef slagroom en gebroken oranje musketflikken.
  5. Serveer met een lange lepel. Serveer er ook wat oranje musketflikken naast.