Aziatische biefstukreepjes

Bereiden

  1. Rijg de biefstuk, rode en groene paprika om en om aan de prikkers.
  2. Meng de ingrediënten voor de marinade. Schenk de marinade in een schaal over de spiesjes en laat minimaal 4 uur afgedekt marineren in de koelkast. 
  3. Gril de spiesjes in circa 4 minuten rondom goudbruin. Bestrooi met bosui en de gebakken uitjes en serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 Weide Velsen Ierse biefstukken (in blokjes)
  • 1 rode paprika (in stukken)
  • 1 groene paprika (in stukken)
  • 2 bosuitjes (in dunne ringen)
  • 100 gram gebakken uitjes 

Voor de marinade:

  • 7 eetlepels sojasaus
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel verse gember (fijngehakt)