Dinsdagrecept 13

Ingredienten:

  • 250 gram eiermie
  • 3 eetlepels g’woon arachideolie
  • 400 gram varkenshaas (in repen)
  • 1 rode peper (in stukjes, zonder zaadjes)
  • 600 gram preien (in ringen)
  • 4 eetlepels Sum & Sam ketjap manis
  • 100 gram taugé
  • 100 gram g’woon pinda’s
  • 50 gram bakje Go-Tan gebakken uitjes

Bereiden:

  1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de wokolie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes circa 2 minuten. Schep de rode peper en prei erdoor en roerbak 4-5 minuten. Meng de woksaus, eiermie en taugé erdoor en bak nog 2-3 minuten.
  3. Rooster de pinda's in een droge hete koekenpan. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de pinda's en gebakken uitjes.