Weekmenu dinsdag week 16

Ingrediënten:

  • 1 handje cherrytrostomaten
  • 4 eetlepels G'woon olijfolie
  • 1 sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 snufje Verstegen komijnpoeder
  • 1 rode peper
  • 4 Scharreleieren maat L
  • 50 gram Mevgal feta
  • Takje koriander

Bereiden:

  1. Verhit 1 theelepel g’woon olijfolie per pannetje en fruit daarin voor 4 pannetjes het sjalotje de knoflook en een snuf komijnpoeder.
  2. Voeg een handje gehakte cherrytomaatjesen een beetje gehakte rode peper toe. Laat 5-6 minuten stoven.
  3. Maak een kuiltje in het midden en breek daarin 1 ei. Leg een ander pannetje er omgekeerd op zodat het eiwit kan stollen.
  4. Verkruimel er wat feta over en garneer eventueel met een takje koriander.