Vrijdagrecept week 12

Ingrediënten:

  • 4 Vomar witte scharreleieren
  • 4 eetlepels Melkan melk
  • 1 ui (in ringen)
  • 1 rode puntpaprika (in ringen)
  • 5 eetlepel Verstegen Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels g’woon traditioneel olijfolie
  • 1 blikje Vis Marine tonijn (uitgelekt)
  • 1 eetlepel g’woon kappertjes
  • 50 gram Galbani Grana Padano kaas (geraspt)

Bereiden:

  1. Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.
  3. Bestrooi met de kaas en gratineer de frittata zonder deksel nog circa 2 minuten onder de ovengrill.